Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele cadete de la CS Medgidia s-au calificat în semifinalele campionatului

ro

20 Apr, 2021 00:00 3626 Marime text
  • CS Medgidia a câştigat toate meciurile de la turneul 2 al diviziei de cadete, grupa C.
 
Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia a găzduit turneul 2 din grupa C a Diviziei cadete la volei, iar, după cele trei partide susţinute, toate încheiate cu victorii, CS Medgidia (antrenoare, Elena Nanu) a obţinut calificarea în semifinalele campionatului.
 
Echipa din Medgidia a învins CSS Tulcea, scor 3-0 (25-14, 25-22, 25-14), CSS Alexandria, scor 3-1 (25-9, 14-25, 25-19, 25-19), şi CS Năvodari, scor 3-0 (25-6, 25-7, 25-5). Ultimul succes nu i-a adus CS Medgidia numai locul întâi în clasament, ci şi accederea în semifinalele Diviziei. „Astfel, între 14 şi 16 mai, voleibalistele noastre vor juca primele meciuri din semifinale și sunt optimiste că vor merge până în fazele finale. Felicitări, fetelor!”, este mesajul clubului din Medgidia.
 
Pentru tinerele voleibaliste din Năvodari, întrecerea la care au participat a reprezentat prima lor competiție oficială. Sportivele au cedat cu 0-3 în toate cele trei meciuri susţinute la Medgidia. În afară de disputa cu CS Medgidia, scorurile pe seturi din celelalte două partide au fost: cu CSS Alexandria - 10-25, 5-25, 19-25; cu CSS Tulcea - 8-25, 15-25, 20-25.  
  
„După cum ne-a declarat antrenorul echipei, prof. Robert Pererva, în această etapă a dezvoltării cadetelor, rezultatele nu sunt foarte importante, ci mult mai mult contează participarea la competiție, faptul că fetele au potențial și pot crește ca nivel al jocului”, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari. La turneul de la Medgidia, lotul de jucătoare a fost: Aida Baciu, Alexandra Saizu, Crina Stanciu, Diana Lainer, Amalia Ilie, Alesia Nechifor, Alexandra Poparizu, Enya Genes, Maria Codrianu, Georgiana Guzu, Eliza Corbu, Diana Alexia Lazăr. Pentru tinerele voleibaliste vor urma meciuri de pregătire cu Academia de Volei Tomis Constanța, Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul CS Medgidia - CS Năvodari. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
Medgidia găzduieşte şi turneul 2 din grupa C a Diviziei cadete la volei
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii