Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia a mai achiziționat o jucătoare. A evoluat și la Ladies in Black Aachen

ro

04 Aug, 2021 00:00 2595 Marime text
 

 
  • Născută în 1990, Ioana Baciu se poate mândri cu un palmares bogat.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia, reprezentanta județului Constanța în Divizia A1, a perfectat un nou transfer, al șaselea, cel al Ioanei Baciu.
 
Aceasta vine de la vicecampioana Volei Alba Blaj, după un sezon foarte bun, în care a reușit să câștige Cupa României și a ajuns și în finala Cupei Challenge. „Medgidia dă lovitura pe piața transferurilor la volei, reușind să aducă încă o jucătoare valoroasă pentru sezonul următor. Născută în 1990, Ioana Baciu se poate mândri cu un palmares bogat. A fost componentă a echipei naționale și a mai jucat, până acum, la CSM București, CSU Medicina Târgu Mureș, Dinamo București, Știința Bacău și Ladies in Black Aachen (Germania). Cu CSM București a reușit să fie campioană în sezonul 2017-2018 și să câștige Cupa României. Un an mai târziu a confirmat și cu Alba Blaj, echipă de la care a plecat, in urma a doua sezoane la rând cu 2 titluri de campioană. De asemenea a reușit să ajungă cu Blaj și în finala Cupei CEV și Cupei Challenge. Suntem bucuroși că o avem la Medgidia și îi urăm un sezon de vis cu echipa noastră! Bine ai venit, Ioana Baciu!“, este mesajul CS Medgidia.
 
Celelalte cinci jucătoare achiziționate până acum sunt Diana Ioana Calotă, Alexandra Trică, Raisa Laura Ioan, Bianca Daiana Albăstroiu și Ramona Adelina Rus.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Divizia A1
CS Medgidia a anunțat noi transferuri la volei feminin (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii