Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorel Filimon, nominalizat la titlul de antrenorul anului în tenisul de masă mondial. Astăzi se dă verdictul

ro

14 Dec, 2017 00:00 1577 Marime text
Reputatul tehnician constănţean Viorel Filimon, selecţionerul echipei naţionale feminine de senioare la tenis de masă a României, a fost nominalizat la titlul de cel mai bun antrenor al anului în tenisul de masă mondial, alături de alţi doi antrenori, Yu Harimoto (tatăl şi antrenorul lui Tomokazu Harimoto) şi Jorg Rosskopf, antrenorul lotului masculin al Germaniei.
 
Cel căruia îi va fi acordată onoranta distincţie va fi anunţat astăzi, la Gala ITTF Star Awards 2017, care se va desfăşura în Kazahstan, la Astana. Viorel Filimon a mai fost nominalizat o dată, în 2015, pentru titlul de Star Coach (antrenorul anului). Printre alte victorii importante, în acest an, Viorel Filimon a condus echipa naţională a României către cucerirea titlului de campioană europeană cu ocazia întrecerii din Luxemburg.
 
În această perioadă, până pe 19 decembrie, tânăra jucătoare constănţeană Elena Zaharia participă, în Luxemburg, la Rough Diamonds Training Camp, un cantonament organizat de ITTF Education & Training şi China Table Tennis College Europe. Au fost convocaţi 12 fete şi 12 băieţi, selectaţi pe baza clasamentului şi rezultatelor obţinute. Elena Zaharia este însoţită la această acţiune de antrenoarea constănţeană Elena Sebe.
 
Sursa foto: Facebook (Viorel Filimon) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii