Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vine All Star Game 2017! Câteva ore de baschet şi distracţie în Sala Sporturilor din Constanţa

ro

14 Dec, 2017 00:00 2315 Marime text
Ediţia 2017 a All Star Game în baschetul constănţean se va desfăşura marţi, 19 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor.
 
„Dăm adunarea pentru câteva ore de baschet şi distracţie la All Star Game 2017. Sesiune de dunk-uri, concursuri, premii şi, bineînţeles, încercăm să le facem o bucurie celor mici care sunt în nevoie. Dacă la meciurile precedente am donat produse de igienă şi curăţenie, acum, înainte de Crăciun, ne aliem cu Moş Crăciun şi strângem jucării şi dulciuri pentru cei mici! Împreună le aducem un zâmbet! Constanţa joacă baschet! Made in Constanta!“, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa.
 
În cadrul Proiectului Naţional „Campionii României în şcoală, liceu si universitate“, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Mariana Solomon (director) şi Alexandru Negraru (consilier sport), au fost în vizită la Universitatea „Ovidius“ Constanţa împreună cu voleibalista Bianca Cojocaru şi cu Alexandru Olteanu, antrenorul principal al echipei de baschet Athletic Constanţa. La întâlnirea cu studenţi din cadrul Facultăţilor de Medicină, Farmacie, Teologie şi Educaţie Fizică şi Sport au mai participat Mirela Damian, decan FEFS, şi Florin Voinea, antrenor la echipa feminină de volei CS Medgidia şi cadru universitar.
 
Bianca Cojocaru este campioană naţională la volei pe plajă, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional Universitar (antrenor, Voinea Florin), componentă a CS Medgidia. Fost jucător şi antrenor principal la BC Farul Constanţa, Alexandru Olteanu a pregătit şi lotul naţional de baschet Under-16 al României.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii