Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul vrea să transfere un jucător promiţător Hagi, Stelea şi Răducan, întrevedere cu Mircea Lucescu în Elveţia (galerie + video)

ro

14 Jul, 2014 00:00 3110 Marime text
FC Viitorul a disputat, sâmbătă, al patrulea meci de verificare din cadrul cantonamentului pe care-l efectuează în Italia. Elevii lui Bogdan Stelea s-au deplasat în Elveția pentru a întâlni campioana Ucrainei, Șahtior Donețk, formație pregătită de Mircea Lucescu. Întâlnirea s-a încheiat cu succesul la limită al ucrainenilor, scor 1-0, unicul gol fiind înscris de argentinianul Facundo Ferreyra, în minutul 14. Cu ocazia acestei partide, patronul Academiei, Gică Hagi, şi principalul Viitorului, Bogdan Stelea, s-au revăzut cu Mircea Lucescu, cel care a avut un rol important în carierele celor doi.
Tehnicianul de 68 de ani, care o antrenează pe Şahtior de zece ani, l-a promovat pe „Rege” la Naţionala României, pe 10 august 1983, într-un meci amical contra Norvegiei, la Oslo, pe când Hagi avea 18 ani. În cazul lui Stelea, fostul portar a debutat la Dinamo, pe 20 noiembrie 1986, cu Il Luce pe banca tehnică. Totodată, Lucescu a lucrat şi cu directorul general al Viitorului, Narcis Răducan, în sezonul 1999 / 2000, pe când cei doi erau la Rapid, antrenor, respectiv jucător.
„Mă bucur enorm că l-am revăzut. E o bucurie imensă pentru mine să mă întâlnesc cu Mircea Lucescu. Îi datorez multe, nu pot să uit că alături de dânsul am debutat la Dinamo. Sincer, nu credeam vreodată că voi ajunge să-i fiu adversar pe banca tehnică. Sper să se mai repete acest moment“, a declarat Bogdan Stelea, pentru academiahagi.ro. FC Viitorul vrea să-şi întărească lotul, de aceea şi-a propus achiziţionarea promiţătorului atacant de la Oţelul Galaţi Alexandru Tudorie (18 ani).


Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii