Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul II începe astăzi bătălia pentru promovarea în Liga a III-a

ro

20 Jun, 2015 00:00 1522 Marime text
Campioana Ligii a IV-a constănțene de fotbal, FC Viitorul II (antrenor, Cristian Cămui), susţine, astăzi, de la ora 17.30, la Ovidiu, manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Adversara constănţenilor va fi campioana județului Tulcea, Granitul Babadag. Turul dublei întâlniri va fi găzduit de stadionul Orășenesc din Ovidiu, iar returul este programat pe 27 iunie, la Babadag, cu începere de la ora 17.30. FC Viitorul a dominat categoric Liga a IV-a a judeţului Constanţa, înregistrând 31 de victorii şi un rezultat de egalitate (golaveraj 196-19).

Viitorul are, duminică, al doilea amical

Echipa de Liga 1 FC Viitorul a disputat primul meci de verificare în cantonamentul pe care-l întreprinde în Poiana Brașov. Elevii lui Gheorghe Hagi au evoluat pe terenul formației de Liga a IV-a brașovene, ASF Zărnești, pe care au învins-o cu 4-0 (2-0).

Golurile au fost marcate de Aurelian Chițu (10, 19), Andrei Ciobanu (85) și Cristian Gavra (87). În minutul 8, portarul gazdelor a reușit să apere un penalty executat de Ianis Hagi. Au evoluat pentru FC Viitorul: Buzbuchi - Suciu, Mișelăricu, Mitrea, Ganea - Marin, Filip, Vasilache - Ciobanu, I. Hagi, Chițu. Au mai jucat: Albuț, Hînțăscu, Panait, Kilyen, Căpușă, Băluță, Gavra, Vasile, Benzar şi Casap. Următorul meci de verificare în cantonamentul de sub Tâmpa este programat duminică, de la ora 11.00, împotriva unei alte formații din Liga a IV-a brașoveană, CS Inter Cristian. Cea mai răsunătoare dintre achizițiile Viitorului din această vară, Florin Cernat, s-a alăturat lotului, în cantonamentul din Poiana Brașov. Cernat a fost prezent, luni, la vizita medicală de la Constanța, însă a mai primit trei zile în plus de vacanță.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii