Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorii pentru Simona Halep și perechea Tecău-Rojer, la Roland Garros

ro

01 Jun, 2019 17:41 1496 Marime text
Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în optimi la Roland Garros după o victorie categorică în meciul cu Lesia Tsurenko, locul 27 WTA, scor 6-2, 6-1.

Simona a controlat clar meciul cu Tsurenko, a ridicat publicul în picioare cu loviturile sale și a obținut a 8-a victorie din tot atâtea meciuri contra jucătoarei din Ucraina. Primul set a fost unul cu 6 break-uri în 8 game-uri. Ambele jucătoare au fost ezitante la serviciu și au făcut multe duble greșeli.

În final, Simona Halep și-a ridicat nivelul serviciului. A fost fost mai sigură decât adversara sa, a servit mai puternic și mai bine plasat, reușind să câștige două game-uri de serviciu. Astfel, Halep și-a adjudecat primul set și a obținut un avantaj important.

În setul doi, Simona a dominat autoritar. A fost agresivă, a servit bine și a avut mai multe lovituri incredibile. În plus, Tsurenko a acuzat probleme medicale, fiind nevoită să ceară un time-out medical la 3-0. Pauza nu a scos-o din ritm pe Halep, care a câștigat următoarele două game-uri. 

La 5-0, românca a cedat un game, dar la 5-1 a mai făcut un break și a câștigat meciul. A fost pentru prima dată la  Roland Garros 2019 în care Simona Halep nu a cedat vreun set.

Horia Tecău (21 ATP la dublu) și Jean-Julien Rojer (20 ATP la dublu) s-au calificat în „sferturile” de la Roland Garros după ce i-au învins pe frații Mike (1 ATP la dublu) și Bob Bryan (34 ATP la dublu), scor 6-3, 7-6(7).

Cuplul româno-olandez a trecut în avantaj încă din al treilea game după ce a reușit break-ul, iar până la finalul setului nu le-a mai dat nicio șansă americanilor.

Sursă: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii