Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorii pe linie Voleibaliştii de la CVM Tomis Constanţa au făcut istorie în Liga Campionilor (galerie foto)

ro

23 Jan, 2015 00:00 1478 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a realizat o performanţă deosebită în Liga Campionilor, unde s-a calificat în premieră în play-off-ul întrecerii. 

Mai mult, graţie celor cinci victorii din cinci meciuri disputate, CVM Tomis va termina grupa A pe locul întâi, atingând această performanţă cu o etapă înaintea încheierii partidelor din serie, în urma victoriei din deplasare, 3-1 (25-19, 25-16, 17-25, 25-20), cu ultima clasată, Dragons Lugano (Elveţia). „Mi-a fost cam frică în setul patru, pentru că am văzut că făceam aceleaşi greşeli ca în parţialul anterior. Însă, în cele din urmă, am reuşit să ne regrupăm şi ne-am recâştigat concentrarea, câştigând partida“, a declarat antrenorul lui CVM Tomis, Martin Stoev.

În aceeaşi etapă, Copra Volley Piacenza a dispus pe teren propriu de Knack Roeselare cu 3-1, astfel că, după cinci runde, clasamentul arată în felul următor: 1. CVM Tomis - 13p, 2. Piacenza - 10p, 3. Knack - 6p, 4. Lugano - 1p. În ultima etapă, Tomis va primi vizita echipei Copra, meciul jucându-se marţi, 27 ianuarie, de la ora 18.00. 

Până acum, nicio altă echipă masculină de volei din România nu a depăşit grupa în Liga Campionilor! În play-off, CVM Tomis va evolua alături de alte 12 formaţii (şase câştigătoare de grupe şi încă şase formaţii, clasate pe locul doi). Dintre cele 13 echipe, una va găzdui turneul Final Four şi va ajunge direct în această etapă. Restul de 12 echipe vor juca tur-retur, iar postura de câştigătoare de grupă îi va rezerva formaţiei constănţene un adversar mai accesibil. Din play-off-ul de 12 rămân şase echipe, din rândul cărora se vor alege trei, care vor evolua în Final Four, alături de formaţia care va organiza această fază.
Sursa foto: cev.lu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii