Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie şi în amicalul cu Delta Dobrogea Tulcea SSC Farul pleacă marţi în cantonamentul de la Curtea de Argeş (galerie foto)

ro

12 Feb, 2018 00:00 2496 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a realizat, sâmbătă, a cincea victorie (din şase meciuri) în amicalele disputate până acum în perioada de pregătire de iarnă.
 
Jucătorii pregătiţi de Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina au întâlnit pe stadionul „Farul“ din Constanţa Delta Dobrogea Tulcea (colegă de serie, aflată pe locul 11), de care au dispus cu 3-0 (Cocârlă 8, Cl. Dragu 24, V. Şicu 63). În prima repriză, SSC Farul a jucat cu: Vl. Neagu - Juncănaru, Kwadwo, Botea, Vântu - Iani, Tudorică - Cocârlă, Cârstocea, Cl. Dragu - Pătulea. După pauză, echipa a fost: Gurău - Robu, Lamine, Ştefancu, Caragea - R. Farcaş, Vl. Suciu - Androne, Cl. Dragu, V. Şicu - Zamfir. Nu au fost utilizaţi Cebotari, I. Florea, Al. Grigoraş şi R. Stănescu, menajaţi în urma unor probleme medicale.
 
În precedentele cinci confruntări de verificare, SSC Farul a înregistrat patru victorii şi un eşec: 7-0 cu Victoria Cumpăna (locul 15 în Liga a 5-a), 5-0 cu ACS Performer Constanţa (echipă de juniori), 3-1 cu Farul Tuzla (locul 14 în Liga a 4-a), 5-1 cu CS Năvodari (locul 3 în Liga a 4-a) şi 0-2 cu Abatorul Slobozia (locul 1 în Liga a 4-a ialomiţeană).
 
După meci, jucătorii au primit liber până în dimineaţa zilei de marţi, 13 februarie, când lotul va pleca în cantonamentul de la Curtea de Argeş, care va dura până pe 23 februarie.
 
Sursa foto: Daniel Nedealcu Photographer
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii