Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie pentru FC Viitorul Constanța împotriva FC Hermannstadt, scor 4-1

ro

22 Jun, 2020 22:12 2168 Marime text
  • FC Viitorul Constanța și FC Hermannstadt, 4-1.
După 3-2 la Ovidiu și 1-1 la Tg. Mureș în sezonul regulat, FC Viitorul Constanța și FC Hermannstadt s-au întâlnit pentru prima oară în play-out-ul Ligii 1.

O partidă la fel de disputată, dar pe care constănțenii au câștigat-o, scor 4-1, după același joc de posesie cu care ne-au obișnuit.

Viitorul a deschis scorul încă de la prima acțiune periculoasă, prin Achim, care a îndeplinit o simplă formalitate din trei metri: 1-0. Până la pauză constănțenii au continuat să preseze, și-au creat câteva ocazii mari, irosite însă de Rivaldinho, Ciobanu sau Iancu, astfel că după primele 45 de minute s-a intrat la cabine cu un avantaj minim pe tabelă.

Repriza secundă s-a desfășurat în aceleași coordonate, cu formația constănțeană continuând să atace și să-și creeze ocazii importante la poarta lui Figueiredo. După alte situații foarte bune ale lui Rivaldinho și Iancu, căpitanul Viitorului a mărit diferența pe tabelă în min.71: Boboc a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Iancu a reluat cu capul, imparabil, de la 10m, scor 2-0. Tabela s-a modificat din nou în min.79, golgheterul Gabi Iancu marcând cun un șut superb din 14m pentru 3-0. Adrian Bălan în min.88 și Vlad Achim în prelungirile jocului au dus scorul la 4-1, un succes clar după o partidă dominată categoric de Viitorul.

În etapa următoare, a 6-a din play-out-ul Ligii 1, FC Viitorul Constanța va întâlni sâmbătă, 27 iunie, de la ora 20, în deplasare, pe Sepsi Sf. Gheorghe.

FC Viitorul - FC Hermannstadt 4-1 (1-0)

Au marcat: Achim 4, 90+2, Iancu 71, 79 / Bălan 88

Cartonașe galbene: Opruț 65, Tiago 69

Au evoluat - FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Boboc, Mladen, Ghiță, C. Ganea (82 Iacob) - Ciobanu (74 Chițu), Artean, Achim - Iancu (82 Casap), Rivaldinho (74 Dussaut), Matei (66 G. Ganea). Rezerve: Căbuz - Dulca, Munteanu, Pitu.

FC Hermannstadt (antrenor Albes Yanez Ruben): Figueiredo - Vodă (46 Tiago), Viera, Dâlbea (56 Dumitriu), Stoica, Opruț - Caiado (56 Jo Santos), Pires, Bușu - Petrescu (78 Tătar), Bălan. Rezerve: Pop - Luchin, Tătar, Sîntean.

Au arbitrat: Iulian Călin (Ștefănești-Argeș) - Florin Neacșu (Câmpulung Muscel - Argeș) și Romică Bîrdeș (Pitești - Argeș).

Sursă foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii