Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie în deplasare în ultimul meci Baschetbalistele de la Phoenix Constanţa s-au calificat la turneul final de pe locul doi

ro

01 May, 2018 00:00 1728 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Constanţa a încheiat cu o victorie seria evoluţiilor din turneul semifinal al Ligii 1. Jucătoarele pregătite de Predrag Stanojcic şi Dan Constantinescu au învins în deplasare Agronomia Bucureşti, scor 83-54 (42-29), şi au acces la turneul final de pe locul doi.
 
Phoenix Constanţa nu a cedat în niciunul dintre cele patru sferturi ale întrecerii din capitală, două încheindu-le în avantaj, iar două fiind egale: 24-11, 18-18, 25-9 şi 16-16. Pentru echipa de pe litoral au marcat Chelsea Douglas - 22 de puncte, Bianca Fota - 18, Selena Kirberg - 16, Ecaterina Armanu - 10, Jassany Williams - 8, Mădălina Geleriu - 6 şi Teodora Armanu - 3. Turneul final, în care echipele vor lupta pentru promovarea în eşalonul de elită, Liga Naţională, se va desfăşura la finele lunii mai, iar Athletic Constanţa concurează cu Târgovişte pentru a-l organiza.
 
„CS Phoenix Constanţa încheie etapa semifinală a Ligii 1 în deplasare, cu victorie, contra Agronomiei Bucureşti, fostă medaliată cu bronz sezonul precedent. Phoenix îşi asigură astfel locul la Turneul Final 4 al Ligii 1, reprezentând Constanţa după 23 de ani la cel mai înalt nivel al baschetului feminin. Constanţa înseamnă baschet, Phoenix înseamnă Constanţa!“, a fost mesajul clubului de pe litoral.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii