Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria carierei pentru Su-Wei Hsieh Simona Halep - „La Wimbledon, am suferit o înfrângere dureroasă, dar trebuie să uit de ea“

ro

09 Jul, 2018 00:00 1395 Marime text

Liderul mondial Simona Halep a pierdut surprinzător meciul din turul trei de la Wimbledon, turneu de Mare Şlem la care era favorita numărul 1. Constănţeanca a cedat în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh (locul 48 WTA), scor 6-3, 4-6, 5-7, după ce a Simona a avut 4-1 şi 5-2 în setul decisiv şi a ratat o minge de meci!
 
Victoria carierei a făcut-o pe Su-Wei Hsieh să izbucnească în plâns la finele partidei, în vreme ce Simona Halep a spus: „Adversara mea a meritat să câştige, deşi am avut 5-2 în decisiv şi minge de meci. Pe teren, Su-Wei Hsieh a făcut mult mai multe lucruri bune decât mine. A fost dificil să evoluez împotriva ei pe iarbă.
 
Deocamdată, la Wimbledon nu pot juca cel mai bun tenis al meu, dar sper să schimb situaţia în ediţiile viitoare. Am luptat până la capăt, însă nu am fost pozitivă. Atitudinea mea nu a fost profesionistă, accept asta. Sunt realistă. Nu vreau să găsesc scuze, dar sunt foarte obosită, şi fizic, şi psihic, după meciurile grele de la Roland Garros, şi nu am putut să fiu concentrată la fiecare minge. Nu am reuşit să închid meciul. Am avut însă până la Wimbledon şase luni cu rezultate foarte bune şi am abordat acest turneu cu energie scăzută“.
 
După Wimbledon, Simona Halep va avea o perioadă de vacanţă, urmând a stabili dacă va participa apoi la turneul de la Washington. „Am suferit o înfrângere dureroasă, dar trebuie să uit de ea, pentru că viitorul e frumos. Acum mă voi bucura de vacanţă. O săptămână - două, vreau să uit de tenis şi să fac orice altceva în afară de tenis“, a mai spus campioana din Constanţa. 
 

             

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii