Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicelideri în Liga a 4-a Mihai Zugravu este golgheterul CS Năvodari, cu 19 reuşite în 19 meciuri

ro

22 Dec, 2016 00:00 3221 Marime text
Deşi e nou-promovată în Liga a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, echipa de seniori CS Năvodari a avut o evoluţie foarte bună, ocupând la finele anului 2016 locul doi în clasament, după formaţia suporterilor, SSC Farul Constanţa, care şi-a confirmat statutul de favorită şi a câştigat toate cele 19 meciuri disputate.
 
CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florin Adam) se află la nouă puncte în spatele SSC Farul (48 - 57), având în 19 partide 16 victorii şi trei înfrângeri. Cu 72 de goluri marcate şi 22 primite, echipa din Năvodari are al doilea golaveraj al campionatului, după SSC Farul (75-7). Singurul fotbalist care a jucat în toate meciurile din 2016 este golgheterul Mihai Zugravu, care, cu 19 reuşite, are o medie de un gol pe meci. Înainte de CS Năvodari, Zugravu a jucat şi în Liga Elitelor Under-19 cu FC Farul, fiind promovat şi la echipa mare a „marinarilor“. Celelalte goluri ale CS Năvodari au fost marcate de: Giorgian Butoi - 13, Leonard Gheorghe - 9, Marian Chihaia - 5, Mihai Scarlat - 5, Alberto Airinei - 4, Adrian Anton - 4, Bogdan Evdochim - 3, Sinan Memet - 3, Ciprian Cazan - 2, Alexandru Vieru - 2, Adrian Decu - 2 şi Iulian Voinea - 1.

Marian Lipovanu, mezinul lotului

Echipa din Năvodari are o medie scăzută de vârstă (21 de ani), „cei doi tehnicieni dorind să demonstreze că se poate face performanţă şi cu fotbalişti tineri, de mare perspectivă“, după cum se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari. Cel mai tânăr jucător din lot este portarul Marian Lipovanu, în vârstă de numai 15 ani. Cea mai clară victorie a CS Năvodari a fost cea cu Sparta Techirghiol (9-0), dar jucătorii lui Funda şi Adam s-au impus la scor şi în alte meciuri: 10-2 cu Avântul Comana, 7-0 cu Farul Tuzla, 7-1 cu Gloria Băneasa, 6-0 cu Unirea Topraisar şi cu Voinţa Valu lui Traian. Cel mai usturător eşec înregistrat de CS Năvodari a fost chiar în etapa inaugurală, 0-4 pe teren propriu cu Viitorul Fântânele.
Sursa foto: Facebook
Citeşte şi: 

Cea mai ofensivă echipă din fotbalul judeţean: Juniorii de la CS Năvodari au marcat 174 de goluri în Liga a 4-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii