Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Văr cu Simona Halep Dimciu Halep, printre marcatorii FC Viitorul în scorul etapei din Liga Elitelor (galerie foto)

ro

30 Mar, 2016 00:00 2412 Marime text


FC Viitorul a realizat o nouă victorie Liga Elitelor Under-17, a 13-a în 14 meciuri! În etapa a 14-a a campionatului, formaţia constănţeană a dispus pe teren propriu de Petrolul Ploieşti, cu 4-1, şi conduce cu patru puncte avans în clasament.
 
Scorul cu care s-a impus FC Viitorul a fost scorul etapei. Pentru gazde au punctat Dimciu Halep (37), Robert Neciu (40), Romeo Bănică (69) şi Mihai Ene (77), ploieştenii marcând prin Silviu Costache (59). Dimciu Halep este văr primar cu jucătoarea de tenis Simona Halep, taţii lor, Iancu, respectiv Stere, fiind fraţi. Până acum, FC Viitorul a realizat 13 victorii şi un egal, fiind singura echipă neînvinsă dintre cele 12 ale campionatului. În runda viitoare, liderul clasamentului va întâlni în deplasare CSMS Iaşi.

A doua victorie pentru FC Farul

În Liga Elitelor Under-17, mai evoluează două echipe constănţene, ACS Performer şi FC Farul. Prima a pierdut în această etapă, 1-2 acasă cu formaţia Concordia Chiajna, în vreme ce „marinarii“ au înregistrat a doua victorie stagională, 2-0 la Constanţa cu Sport Team Bucureşti. Pentru FC Farul au marcat Andrei Dinu şi Andrei Răduc, ultimul, din penalty. Omul meciului a fost însă portarul Antonio Drăgan, care a menţinut poarta intactă cu câteva parade de senzaţie, care au culminat cu penalty-ul apărat la scorul de 2-0.

Gabriel Şimu - „Sper să începem să legăm rezultatele pozitive”

„A fost o victorie superbă, care ne poate da moral pentru a ne atinge obiectivul. Îmi felicit elevii pentru jocul prestat şi sper să începem să legăm rezultatele pozitive”, a declarat Gabriel Şimu, antrenorul FC Farul.
 
După acest succes FC Farul acumulează şase puncte, dar rămâne în continuare „lanterna roşie“ a clasamentului, la patru puncte de Juventus Bucureşti, prima echipă peste linia retrogradării. În etapa viitoare, FC Farul U-17 joacă în deplasare cu Petrolul Ploieşti, iar ACS Performer se confruntă în deplasare cu Sport Team Bucureşti.

ACS Performer, pe locul şase

Clasamentul campionatului este următorul:

1.   FC Viitorul - 40p
2.   Dinamo - 36p
3.   Concordia Chiajna - 35p
4.   Ceahlăul Piatra Neamţ - 24p
5.   LPS Suceava - 19p
6.   ACS Performer - 18p
7.   Petrolul Ploieşti - 17p
8.   Sport Team Bucureşti - 15p
9.   CSMS Iaşi - 14p
10. Juventus Bucureşti - 10p
11. FC Voluntari - 9p
12. FC Farul - 6p.  

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii