Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Cojocaru, de la FC Viitorul, inclus pe lista de rezervă a echipei naţionale

ro

18 Mar, 2021 15:19 3138 Marime text

  • Portarul Ionuţ Radu, de la Inter Milano, nu a putut onora convocarea pentru primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.  
 
Portarul Valentin Cojocaru, de la FC Viitorul, a intrat pe lista de rezervă a echipei naţionale de fotbal a României în perspectiva primelor trei meciuri pe care le vor susţine tricolorii în această lună, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.  

În condiţiile în care portarul Ionuţ Radu, de la Inter Milano, nu va putea onora convocarea, în locul său a fost chemat Florin Iacob (UTA), aflat inițial pe lista de rezervă alcătuită de staff-ul tehnic al României.

Totodată, începând de astăzi. Valentin Cojocaru îi ia locul lui Iacob pe această listă, compusă din jucători la care se apelează în cazul unei indisponibilități.

În contextul rezultatelor pozitive la testarea COVID pentru mai mulți jucători ai echipei Internazionale Milano, autoritățile medicale din Milano au decis astăzi, 18 martie, suspendarea oricăror activități ale echipei până la 21 martie inclusiv, amânarea partidei Inter – Sassuolo din 20 martie și impunerea interdicției de a răspunde convocărilor la echipele naționale în proxima perioadă FIFA pentru jucătorii lui Inter. Astfel, aflat inițial în lista celor 24 de tricolori convocați de Mirel Rădoi pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, portarul Ionuț Radu nu va mai fi prezent la reunirea echipei naționale, se explică pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal absenţa lui Ionuţ Radu. 


Citeşte şi:

Foşti jucători ai FC Viitorul, în lotul României pentru primele trei meciuri din preliminariile Mondialului

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii