Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va purta numărul 10 Ianis Hagi a contribuit la golul victoriei Fiorentinei din meciul cu Eintracht Braunschweig (video)

ro

03 Aug, 2017 00:00 2149 Marime text
Tânărul fotbalist constănţean Ianis Hagi a contribuit la golul victoriei echipei sale, Fiorentina, din meciul amical cu Eintracht Braunschweig. Formaţia italiană s-a impus cu 3-2. Introdus pe teren la pauză, Ianis (18 ani) a trimis din corner balonul pe care Milenkovic l-a introdus cu capul în poartă, în minutul 78, stabilind echipa câştigătoare.
 
În meciurile de verificare din această vară ale Fiorentinei, Ianis a marcat de patru ori şi, din câte se pare, în noul sezon va purta pe tricou numărul zece, cu care a jucat şi în disputa de verificare cu Sporting Lisabona, disputată în Portugalia şi pierdută de Fiorentina cu 0-1. În această confruntare, tânărul Hagi a avut o ocazie mare de gol, dar nu a reuşit să puncteze pe tabelă. Mai mult, a fost criticat în presa italiană pentru evoluţia sa.
 
Reuşitele lui Ianis din această vară, din tricoul Fiorentinei, l-au bucurat şi pe tatăl său, Gică Hagi. „Se pare că a trecut perioada de adaptare. Acum simte altfel lucrurile, e altul. E o curgere firească a lucrurilor, după un an în care a crescut în putere şi în experienţă. Trebuie să ştie să folosească acel an în care s-a antrenat zi de zi alături de jucători extraordinari. Cred că a învăţat mult, întrucât e un băiat inteligent. Acum trebuie să intre în competiţie cu ceilalţi jucători, să creadă în calitatea lui, să fie ambiţios şi să încerce să-şi câştige locul în echipă. Muncă multă! Sunt bucuros însă că a început bine. E bine că lumea vorbeşte în termeni favorabili despre el, dar suntem doar în pregătire, iar anul e lung“, a spus managerul tehnic al campioanei României, FC Viitorul.
Pe 23 august, Fiorentina va susţine un amical şi cu Real Madrid, contând pentru trofeul Santiago Bernabeu.
 
Sursa foto: Facebook (Ianis Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii