Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanţa, o nouă victorie la scor cu Olimpic Zărneşti (galerie foto)

ro

21 Jul, 2021 21:08 2903 Marime text
 
  • Sâmbătă, echipa de pe litoral susţine ultima partidă de verificare înaintea startului campionatului, întâlnind CSA Steaua Bucureşti.

Reprezentanta Constanţei în Liga a 2-a de fotbal, Unirea Constanţa (noua denumire a clubului AFC Farul Constanța), a disputat astăzi un nou meci amical, în cadrul cantonamentului de la Poiana Braşov.

Formaţia de pe litoral a întâlnit din nou echipa braşoveană de Liga a 4-a Olimpic Zărneşti, de care a dispus cu 6-0, după ce, în disputa anterioară, „marinarii“ se impuseseră cu 4-0.

Golurile partidei de astăzi au fost marcate de Damașcan (3), L. Mihai, Jerdea şi Nicola.
 
Ianis Zicu, antrenorul Unirii, a început meciul în formula: Costache - Băjan, Leca, Ciobanu, Carabela - Cioinac, Cărăruș - Pereny, L Mihai, Grigore - Damașcan.
 
Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa de pe litoral susţine ultima partidă de verificare înaintea startului campionatului, întâlnind nou promovata în Liga a 2-a CSA Steaua Bucureşti, pe noul stadion din Ghencea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii