Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanţa, eşec în meciul cu Unirea Slobozia

ro

30 Oct, 2021 13:32 2332 Marime text
  • În clasament, formaţia de pe litoral ocupă locul 17 (din 20 de echipe), cu şapte puncte, după două victorii, un egal şi nouă eşecuri.

Echipa de fotbal Unirea Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a 12-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Unirea Slobozia.

Partida s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 2-0 (1-0), în urma golurilor marcate de C. Toma (15) şi I. Dinu (57).

Antrenorul Unirii Constanţa, Leonard Strizu, a început meciul cu: Udrea – Nicola, Ciuciulete, Bobaru, Şuteu, Ardelean (cpt.), M. Lăcătuş, Carabela, Şerbănescu, R. Niţă, R. Tudor. Rezerve: M. Popescu, Stavrositu, Cireşoiu, Jerdea, Chiriţoiu.

În clasament, formaţia de pe litoral ocupă locul 17 (din 20 de echipe), cu şapte puncte, după două victorii, un egal şi nouă eşecuri, golaveraj 9-35.

În etapa viitoare, Unirea Constanţa jocă pe teren propriu, la Techirghiol, cu Ripensia Timişoara, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11.00.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    

Sursa foto: Facebook (Unirea Slobozia) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii