Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un sportiv de mare perspectivă“ Atletul Marian Petre, aur şi bronz la Naţionale, cu recorduri personale

ro

13 Mar, 2017 00:00 3087 Marime text
Constanţa a cucerit trei medalii la faza finală a Campionatului Naţional de sală la atletism pentru juniori II, întrecere care s-a disputat în weekend la Bacău. Două dintre distincţii i-au aparţinut lui Marian Petre (CS Farul - LPS „Nicolae Rotaru“; antrenori, Cecilia Gevat şi Alin Larion), care a devenit campion al României la triplusalt (cu 14,69 m), iar la lungime a cucerit medalia de bronz (cu 6,55 m), ambele performanţe reprezentând recorduri personale!
 
„Marian Petre este un sportiv de mare perspectivă. A evoluat foarte bine la Bacău, având în vedere dificultatea concursului, unul extrem de greu, cu peste 450 de sportivi participanţi“, a declarat Alin Larion, care a subliniat performanţele sportivului şi pe Facebook: „Bravo pentru un sportiv în devenire! Anul trecut a fost de încercare, acum încep să se vadă roadele antrenamentelor şi ale abnegaţiei. Poate face istorie, având colegi în grupă pe urmele cărora a călcat şi de la care a avut ce învăţa“.
 
A treia medalie constănţeană la Bacău, argint la lungime (6,61 m), i-a aparţinut lui David Ciolpan (LPS „Nicolae Rotaru“; antrenor, Cătălin Ganera), care s-a clasat şi pe locul patru la triplusalt (14,20 m).
 
În preajma podiumului, pe locurile patru şi cinci, s-au situat şi Maria Timofei (LPS - Farul), şi Robert Bârsă (LPS - Farul), de a căror pregătire se ocupă Niculina Chiricuţă. Timofei a venit pe patru la triplusalt (11,64 m), iar pe cinci la lungime (5,17 m), în vreme ce Bârsă a fost al patrulea la 60 m (7,22 s) şi al cincilea la lungime (6,32 m).
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii