Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou derby AHCM Slobozia - CSU Neptun. Se joacă în etapa a 13-a. Pentru cine va fi cu ghinion?

ro

22 Jan, 2019 00:00 1435 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a realizat a opta victorie în 12 etape în seria A din Divizia A, 36-29 (19-11) pe litoral cu ACS UAIC CNOT Iaşi, însă antrenorul principal al formaţiei gazdă, Ionuţ Puşcaşu, a avut şi un motiv de nemulţumire, legat de numărul de goluri primite de formaţia sa.
 
„E o victorie pe care o aşteptam. Ne nemulţumeşte un singur lucru, că am luat destul de multe goluri, 29. Sunt convins că fetele noastre au abordat meciul cam relaxate şi de aceea golurile multe primite. Am ratat mult şi am primit goluri foarte uşoare. Au fost două reprize cu fluctuaţii, dar am văzut unde sunt problemele. Cred că în primul rând la concentrare. În rest, felicitări pentru victorie şi ne pregătim pentru meciul din etapa viitoare“, a declarat Ionuţ Puşcaşu.
 
Aflată pe locul doi în ierarhie, CSU Neptun va întâlni în runda viitoare, în derby-ul rundei a 13-a, prima clasată, AHCM Slobozia, de care o despart şapte puncte (33 - 26). Scorul celor două întâlniri de până acum din acest campionat este egal, 1-1. AHCM s-a impus la Slobozia, scor 31-22, iar CSU Neptun a avut apoi câştig de cauză pe teren propriu, 25-24. „Întâlnim echipa de pe prima poziţie, dar, aşa cum am spus-o de fiecare dată, tratăm fiecare partidă la victorie, astfel că mergem la Slobozia să câştigăm. E un simplu meci, avem examene etapă de etapă. La Slobozia trebuie să învingem ca să ne atingem obiectivele finale“, a mai spus Ionuţ Puşcaşu. 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
UPDATE. Imagini de la eveniment CSU Neptun a învins la Constanţa ACS UAIC CNOT Iaşi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii