Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fotbalist de la Farul Constanța, inclus în echipa etapei a zecea a Ligii 1

ro

28 Sep, 2021 15:33 2799 Marime text
  • În meciul cu CS Mioveni, Farul a realizat a cincea victorie din tot atâtea partide jucate în propriul fief până acum în acest sezon.
 
În etapa a zecea a Ligii 1, Farul Constanța a învins pe teren propriu CS Mioveni cu 2-1, golul victoriei fiind adus de Andrei Ciobanu, în minutul 90+2.

Mijlocașul formației de pe litoral a fost inclus în echipa etapei, prezentată la finalul fiecărei runde de Liga preofesionistă de Fotbal.


Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a înscris golul care le-a adus constănţenilor a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon, se menționează pe site-ul oficial al LPF.


Cel mai bun 11 al rundei îi cuprinde pe: Fl. Croitoru (FC Argeș) – Căpățână (Universitatea Craiova), I. Cristea (FCSB), Dawa (FC Botoșani), Vătăjelu (Universitatea Craiova) – Ciobanu (Farul), V. Rață (FC Voluntari), Chipciu (CFR Cluj) – Sidibe (FC U 1948), Keșeru (FCSB), A. Ivan (Universitatea Craiova). Antrenor, Liviu Ciobotariu (FC Voluntari)

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii