Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un exemplu de reușită“ Phoenix CSU Simona Halep, cea mai mare performanță din istoria clubului și calificare în cupele europene (GALERIE FOTO)

ro

27 Apr, 2022 00:00 2598 Marime text

 

 
  • Formația de pe litoral a disputat finala mică a Ligii Naționale. 
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a realizat cea mai mare performanță din istoria clubului, clasându-se pe locul patru în Liga Națională și calificându-se astfel în cupele europene. 
 
„Sezon de excepție și prezență în Cupele Europene în sezonul viitor, capitol de neimaginat până acum în toata istoria baschetului de la malul mării! Am pus punct celui mai de succes sezon din toate timpurile pentru Phoenix CSU Simona Halep, dar totodată și al baschetului constănțean la nivel de seniori. Chiar dacă am cedat și cel de-al doilea meci al finalei mici în fața vicecampioanei României, am terminat ediția din acest an a LNBF pe locul 4 al clasamentului și am bifat astfel cea mai mare performanță a clubului nostru. Cel mai important pentru noi este însă faptul că prin această performanță, nu numai că am pus Constanța pe harta baschetului din România, dar ne-am asigurat și prezența în Cupele Europene în sezonul viitor, capitol de neimaginat până acum în toata istoria baschetului de la malul mării. Fără a fi o provocare, sperăm ca rezultatul nostru să fie privit drept un exemplu de reușită prin voință, muncă și ambiție și că el nu va rămâne izolat în istoria baschetului constănțean, și așa sărac în palmares, ci va fi urmat de alte performanțe cel puțin egale“, este mesajul Phoenix CSU Simona Halep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
 
Citește și:
 
Baschet
Phoenix CSU Simona Halep Constanța, a doua înfrângere cu CSM Satu Mare, care a cucerit bronzul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii