Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt transfer la HC Dobrogea Sud Constanţa „Bine ai venit, Dragoș, împreună vom fi și mai puternici!”

ro

14 Apr, 2016 00:00 2141 Marime text


După transferul centrului Cristian Fenici, liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, reuşeşte să-l achiziţioneze şi pe pivotul Dragoş Soare (27 de ani), de la HC Vaslui.
 
„Jucătorul face parte din prima generaţie a Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă Sighişoara, fiind component al loturilor naţionale de juniori şi tineret, iar în prezent se află în lotul lărgit al echipei naţionale de seniori. În sezonul 2014 - 2015 a fost desemnat golgheterul echipei HC Vaslui. Dragoș Soare a ales să se alăture echipei noastre fiind convins de profesionalismul și experiența tuturor jucătorilor noștri. Soare a semnat cu HC Dobrogea Sud Constanța pe doi ani, începând din vară, şi urmează a evolua în Liga Națională, sezonul 2015-2016. Bine ai venit, Dragoș, și împreună vom fi și mai puternici!”, este mesajul postat de club pe o reţea de socializare.

În sezonul 2014/2015, Dragoș Soare a fost desemnat golgheterul echipei HC Vaslui, cu 137 de goluri. Handbalistul s-a format la Centrul Național Olimpic de Excelență Sighișoara, a fost component al loturilor naționale de juniori și tineret, iar în prezent se află în lotul lărgit al echipei naționale de seniori.

Echipa antrenată de Djordje Cirkovic va întâlni vineri, 15 aprilie, de la ora 17.15, în Sala Polivalentă din Brăila, CSM București, în semifinalele Cupei României. În cealaltă semifinală, se întâlnesc AHC Dunărea Călarași și CSA Steaua București, de la ora 19.45. Suporterii constănțeni își pot cumpăra bilete joi, în intervalul orar 12.00 - 18.30, la sediul clubului din strada Tudor Vladimirescu, numărul 19, etajul 2 (intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu, telefon 0727.243.291). Prețul biletelor pentru cele patru meciuri ale turneului de vineri și sâmbătă este de 30 de lei.

 Sursa foto: Facebook
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii