Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt sărbătorit al FC Viitorul Surpriză, de ziua de naștere, pentru Andrei Ciobanu, în Antalya. Chiar în camera sa! (galerie foto)

ro

20 Jan, 2020 00:00 2624 Marime text

Mijlocaşul Andrei Ciobanu a fost al doilea fotbalist al FC Viitorul, după portarul Ștefan Muşat, sărbătorit în cantonamentul din Antalya al echipei, cu ocazia zilei de naştere.
Dacă goal-keeper-ul a împlinit 19 ani, Ciobanu (internaţional de tineret al Românei) a ajuns la 22 de ani. Colegii s-au gândit să-i facă o surpriză şi i-au cântat La Mulţi Ani mijlocaşului chiar în camera sa. Andrei se afla în pat, înfofolit, şi a fost luat prin surprindere. Căpitanul FC Viitorul, Bogdan Țîru, i-a oferit lui Ciobanu un mini-tort cu lumânări, pe care sărbătoritul le-a stins de la prima suflare. „Ne bucurăm alături de cel de-al doilea sărbătorit din perioada de pregătire, Andrei Ciobanu. La mulţi ani! La cât mai multe pase precise şi eurogoluri!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a FC Viitorul.


Până acum, FC Viitorul a susţinut două meciuri amicale în Antalya, ambele pierdute: 0-1 în disputa cu Young Boys Berna (campioana ultimilor doi ani din Elveţia şi liderul actual al clasamentului) şi 1-2 cu Olimpik Doneţk (Ucraina). „Este o perioadă grea, dar benefică pentru noi. Am venit din vacanţă şi trebuie să ne pregătim pentru lupta la play-off. Ne bucurăm că avem meciuri multe în Antalya. Este dezamăgitor că nu am putut câştiga nici a doua partidă, dar important e să ne antrenăm. Ne creăm multe ocazii şi trebuie să fim atenţi să înscriem. Sperăm să fim în formă când începem campionatul. Ca să îţi îmbunătăţeşti jocul, trebuie să lupţi cu cineva mai bun ca tine ori cu echipe foarte bune. Astfel că ne bucurăm că avem adversari tari, din alte ţări. Prindem experienţă şi ne pregătim bine. Din pricina problemelor medicale, anul 2019 nu a fost al meu. Sper însă ca în 2020 să fiu în formă, să am continuitate şi să joc cât mai mult. Până la finalul sezonului regulat, toate echipele au meciuri grele. Fiecare formaţie va avea şansa ei. Sper ca noi să fim mai concreţi şi să luăm cât mai multe puncte la început, pentru a ne uşura misiunea calificării în play-off“,a declarat mijlocaşul Carlo Casap.


Celelalte confruntări pe care le va mai disputa FC Viitorul în Antalya sunt: pe 21 ianuarie - cu Sturm Graz (Austria); pe 24 ianuarie - cu Ballkani (Kosovo) şi cu Jagiellonia (Polonia).


Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)


Citeşte şi:

Nepot al Elenei Frîncu Portarul Ștefan Muşat, de la FC Viitorul, şi-a serbat ziua de naştere în cantonamentul din Antalya (galerie foto)

FC Viitorul, înfrângere în meciul amical cu Olimpik Doneţk (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii