Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul amical al FC Viitorul din stagiul de pregătire de la Braşov

ro

24 Jun, 2015 00:00 2317 Marime text
FC Viitorul va disputa, astăzi, ultimul amical din cadrul stagiului de pregătire de la Braşov. Echipa finanţată şi antrenată de Gheorghe Hagi va înfrunta formaţia din Liga a IV-a, Cetate Râşnov, într-un meci ce va avea loc pe stadionul Metrom, la ora 11.00. În acest stagiu de pregătire, formaţia constănţeană a mai disputat două partide, ambele încheiate cu victorie, scor 4-0 cu ASF Zărneşti, respectiv 9-2 cu Inter Cristian.
Odată cu încheierea confruntării se va termina şi acest cantonament, echipa de la malul mării urmând să se deplaseze în Polonia pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire din această vară. Deplasarea în Polonia va avea loc pe 26 iunie, urmând ca, pe 28 iunie, echipa constănţeană să întâlnească locul 10 din Polonia, Piast Gliwice, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea clubului polonez. Cantonamentul de la Opalenica va începe la data de 29 iunie, puştii lui Hagi urmând să dispute două amicale: pe data de 1 iulie, cu locul 7 din Polonia, Gornik Zabrze, iar pe data de 2 iulie, cu locul 2 din Cipru, AEK Larnaca. Viitorul va încheia acest stagiu de pregătire pe data de 3 iulie, atunci când va avea loc şi revenirea în ţară.
 
Mihnea DULAMĂ, student al Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea „Ovidius“ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii