Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele repetitii pentru Cupa Cupelor

ro

03 Oct, 2008 00:00 1133 Marime text
1222975051.jpg

HCM va sustine doua meciuri in campionat, maine, cu Minaur, si miercuri, cu CSM Oradea, inainte de debutul in noua editie a cupelor europene

Noul tehnician al HCM-ului, Zoran Kurtes, va debuta, maine, pe banca vicecampioanei Romaniei, in meciul de la Baia Mare, impotriva echipei locale, Minaur, partida contand pentru etapa VI-a a Ligii Nationale de handbal. Dupa aproximativ o luna de interimat pe banca tehnica, asigurat de Eden Hairi, HCM Constanta va debuta maine cu noul antrenor, sarbul Zoran Kurtes, pe care il asteapta in aceasta perioada o serie de meciuri extrem de importante. Mai exact, maine va avea loc partida din etapa a VI-a a Ligii Nationale, pe care echipa constanteana o va disputa in deplasare, cu Minaur Baia Mare. Vicecampioana va avea o misiune extrem de dificila in fata unei formatii care este in criza de rezultate, dupa un start slab de campionat, Minaur ocupand locul 11 in Liga Nationala, cu trei puncte. Dupa deplasarea de la Baia Mare, pentru HCM urmeaza o serie de trei partide extrem de dificile, in decurs de doar o saptamana. Astfel, miercuri, de la ora 18.00, echipa de la malul marii va evolua, pe teren propriu, cu CSM Oradea, pentru ca sambata viitoare (11 octombrie, de la ora 18.30), formatia preluata, in aceste zile, de Zoran Kurtes sa-si faca debutul european in editia 2008 - 2009 a Cupei Cupelor, in deplasare, contra formatiei poloneze, Vive Kielce. Handbal Club Municipal va reveni apoi la intrecerea interna si va evolua pe terenul echipei lui Aihan Omer, UCM Resita, meci care se va disputa miercuri, 15 octombrie. Seria de partide, vitale pentru cele doua "fronturi" - campionat si cupele europene -, se va incheia trei zile mai tarziu, de la ora 18.00, cand HCM va juca la Constanta pentru calificarea in turul superior al Cupei Cupelor, in partida retur cu polonezii de la Vive Kielce. In prezent, HCM ocupa fotoliul de lider in Liga Nationala de handbal masculin, dupa cinci etape, aflandu-se la egalitate de puncte (8) cu Stiinta Bacau si HC Odorhei.

CSM Medgidia joaca la Dinamo

Dupa trei succese la rand, care au propulsat-o in imediata vecinatate a podiumului, CSM Medgidia si-a intrerupt seria pozitiva in Liga Nationala masculina de handbal. Cea care a pus capat celor trei victorii consecutive a constantenilor a fost UCM Resita, castigatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Challenge. Maine, formatia antrenata de Ion Craciun va avea o noua misiune dificila, cand va intalni pe Dinamo, echipa care s-a impus, in etapa precedenta, in fata campioanei en-titre, Steaua, chiar pe terenul acesteia. In campionat, Dinamo se afla pe locul 5, la egalitate de puncte (7) cu UCM Resita, in timp ce CSM Medgidia ocupa pozitia a sasea, cu 6 puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii