Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tuturor ni se poate întâmpla asta“ Simona Halep a fost amendată

ro

25 Feb, 2015 00:00 4077 Marime text


Un şofer din România a fost amendat cu 390 de lei pentru exces de viteză. Autoturismul Citroen condus de bărbat a fost detectat de aparatul radar circulând în municipiul Cluj, la ora 16.48, cu 74 km/h.



 
Şoferul a motivat că se grăbea să prindă finala turneului de la Dubai, dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, care începea la ora 17.00. „Începe Halep de la ora 5.00“, a notat poliţistul, în procesul-verbal, explicaţia şoferului. Ieri, când a revenit în ţară după participarea la turneul din Golf, Simona Halep a comentat păţania şoferului: „Îmi pare rău că a fost amendat din cauza mea. Şi eu am luat amendă înainte să plec, tuturor ni se poate întâmpla asta“, a spus a treia jucătoare de tenis a lumii.

Dezamăgită că nu a putut juca la Doha 



După ce a triumfat la Dubai, Simona nu a mai participat la turneul din Qatar, unde era deţinătoarea titlului. Constănţeanca de 23 de ani a declarat forfait din pricina unei accidentări. „Nu ştiu acum cât de gravă e problema medicală, pentru că nu am analizele la dispoziţie, dar e destul la dificilă, la coastă. N-am mai avut niciodată până acum în această zonă. Încă dinaintea turneului am simţit o durere puternică la coaste, în timp ce mă antrenam. Am evoluat fără a fi la capacitate maximă. Încă simt acea durere şi cred că e mai rău ca înainte. Sunt dezamăgită că nu am putut juca la Doha. E turneul la care am început să obţin rezultate la întrecerile importante. Înseamnă mult pentru mine. Dar se întâmplă, iar la anul cu siguranţă că voi participa, pentru că e primul. Va trebui să mă odihnesc şi să mă recuperez pentru următorul turneu. Întotdeauna este dificil când trebuie să te retragi din cauza unor dureri, este neplăcut. Dar trebuie să am grijă de corpul meu. Cred că voi aptă pentru Indian Wells“, a spus Simona.

„Mi-a plăcut plimbarea cu cămila“ 


Tânăra constănţeancă e satisfăcută de parcursul de la Dubai. „Sunt mulţumită pentru ce am făcut acolo, e un titlu foarte important pentru mine. Sper să nu mă opresc aici. Trofeul e greu, are vreo cinci kilograme, dar a rămas la club. A fost o atmosferă frumoasă la Dubai. Am fost aşteptată cu flori de directorul turneului şi am avut maşină la dispoziţie. Plimbarea cu cămila a fost interesantă, mi-a plăcut. La început, mi-a fost frică, dar apoi m-am obişnuit. O ştiu pe doamna care mi-a făcut galerie din tribună. Îi mulţumesc, a fost lângă mine cu tot sufletul, a ţipat cât a putut de tare. A uimit pe toată lumea. Însă nu numai ea, ci întregul public a fost incredibil“, a spus Halep.

Invitată la meciul cu Insulele Feroe



Simona urmează a primi o invitaţie din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru a asista la meciul România - Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din Franţa. Confruntarea se va disputa pe 29 martie, la Ploieşti, însă, cum între 24 martie şi 5 aprilie este programat turneul de la Miami, Simona mai mult ca sigur nu va putea onora invitaţia.    
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii