Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu internaţional de tenis feminin La Mamaia Idu Trophy Comvex, participarea e numeroasă şi de valoare (galerie foto)

ro

29 Aug, 2017 11:53 3854 Marime text
Ediţia a şasea a Mamaia Idu Trophy Comvex, turneu feminin de tenis inclus în Pro Circuit ITF şi dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, a fost prefaţată astăzi de Alina Idu (director de turneu), Dan Nicolae (supervizor ITF), Mariana Solomon (director executiv DJST Constanţa) şi Mihai Orzan (consilier DJST).

Competiţia se desfăşoară, până pe 3 septembrie, la Mamaia, în organizarea Tenis Club Idu Mamaia şi a Federaţiei Române de Tenis.

„Încheiem sezonul, ca în fiecare an, cu acest turneu, singura întrecere feminină din România cu premii de 25.000 de dolari. Avem şi de această dată o participare numeroasă, cu sportive din 15 ţări, principala favorită fiind românca Patricia Ţig. Organizăm acest turneu ca o rampă de lansare pentru tinerele talente. Sperăm ca cel puţin una dintre jucătoarele participante să ajungă în Top 10 WTA”, a declarat Alina Idu.

„Mă bucur că se reuşeşte organizarea în continuare a acestui turneu. Participarea este valoroasă. Avem jucătoare din primele 150 din ierarhia mondială, ceea ce nu prea se întâmplă la alte turnee“, a spus Dan Nicolae. 

„Sunt convinsă că şi ediţia 2017 a acestui turneu va fi o reuşită. Succes sportivilor şi antrenorilor şi putere de muncă pentru organizatori!“, a arătat Mariana Solomon.  

„Felicit şi eu TC Idu pentru această iniţiativă şi pentru faptul că dă o şansă, prin astfel de evenimente, şi sportivelor din al doilea eşalon valoric, eşalon care, de multe ori, te propulsează şi te duce acolo unde trebuie, adică în prima sută de sportive“, a punctat Mihai Orzan.  

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii