Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul „Liga Old Boys Constanța“ se joacă în acest weekend în Sala Sporturilor

ro

30 Mar, 2018 16:05 3654 Marime text
Fostele glorii ale fotbalului constănțean revin sâmbătă pe teren. Adrian Vlas, Cosmin Pascovici, Florin Patrascu, Gică Butoiu sau Cristi Schiopu sunt doar câțiva dintre jucătorii care vin acum să facă spectacol în Sala Sporturilor din Constanța.
 
12 foști mari fotbaliști constănțeni vor fi conduși de pe margine de la fel de celebrul antrenor Constantin Gache, sâmbătă, 31 martie, cu începere de la ora 18.00, într-un meci demonstrativ de futsal, în compania unei selecționate a preșei locale constănțene.
 
Evenimentul va fi organizat cu prilejul finalelor din cadrul Trofeului „Liga Old Boys Constanța“ - Powered by Joma la futsal, competiție organizată de Asociația Spotivă Tommy D.C Events, cu sprijinul Asociației Județene pentru Fotbal Constanța și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.
 
Confruntărilor din ultima fază a întrecerii vor debuta vineri seară, cu începere de la ora 20, în Sala Sporturilor din Constanța, când sunt programate cele două semifinale ale competiției: Atletic Constanta - VDT Construct (ora 20.00) și Săgeata Stejaru - CS Agigea (ora 21.00).
 
Învinsele din aceste confruntări își vor disputa sâmbătă, cu începere de la 17.00, locul trei al clasamentului final, în timp ce marea finală este programată de la ora 19.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii