Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:04 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triplul campion mondial Remy Bonjasky vine la Constanţa, la gala Superkombat „Cătălin Moroşanu are spectacolul în sânge“

ro

31 Jul, 2014 00:00 2302 Marime text
Triplul campion mondial Remy Bonjasky va sosi în România pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, programată pentru sâmbătă, 2 august, în Sala Sporturilor. Surinamezul este al treilea invitat special care promovează evenimentul de pe litoral, după actorii de la Hollywood, Christopher Atkins şi Erika Eleniak.
Starul în vârstă de 38 de ani s-a retras de curând din cariera de luptător, la un an şi jumătate de la revenire, şi îşi dedică timpul descoperirii unei noi generaţii de campioni, având deja o sală în Almere, Olanda, acolo unde Superkombat va organiza următorul eveniment pe 27 septembrie.
„Întotdeauna este o plăcere să-l vezi pe Cătălin Moroşanu în ring, este un adevărat showman, are spectacolul în sânge. Ultima oară l-am văzut în Muntenegru şi a ajuns la un nivel foarte mare, mulţi nu credeau în şansa lui acum câţiva ani, sper că va lupta şi în septembrie, în Olanda. Abia aştept gala de la Constanţa, se anunţă câteva meciuri spectaculoase“, a spus Bonjasky, care a reuşit de-a lungul carierei 77 de victorii, dintre care 40 înainte de limită.

Vineri seară, de la ora 22.00, Bonjasky, Moroşanu, dar şi restul sportivilor care vor lupta în gala de la Constanţa vor fi prezentaţi oficial în Piaţeta Cazino din Mamaia, pentru ca, la scurt timp, să apară în faţa publicului şi la Mamaia Music Awards.
Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, în care Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe grecul Giannis „Hercule“ Stoforidis, costă 30 de lei şi s-au pus deja în vânzare, putând fi achiziţionate şi de la Sala Sporturilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii