Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlonistul Cristian Tranulea, antrenamente în vreme de coronavirus „Pregătirea nu se oprește, doar se adaptează!“

ro

11 Apr, 2020 00:00 4576 Marime text

Tânărul triatlonist constănțean Cristian Tranulea, în vârstă de 19 ani, continuă să se antreneze cât de tare poate, deși, ca toți sportivii, a trebuit să-și adapteze pregătirea din pricina pandemiei de coronavirus.

De acasă, Cristian, triatlonist la CSA Steaua București, trage tare cu gândul la viitoarele performanțe. „Împreună putem să învingem acest virus! Nu trebuie să ieșim la război cu el! Trebuie doar să stăm în casă! Pregătirea nu se oprește, doar se adaptează!“, este mesajul lui Cristian, care iubește la nebunie triatlonul.
„Nu a fost o distracție, a fost ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp! Mă face să fac totul pentru el. Mă face să mă simt în lumea mea! Mă face să mă simt cel mai bun! Asta e puterea lui asupra mea! Asta face triatlonul din mine. Nu pot schimba trecutul, dar o să lupt cu toate armele pentru viitor! Este o chestie care ține de atitudine!“, a spus tânărul sportive, campion și medaliat în întrecerile Federației Române de Triatlon, dar cu rezultate bune și la competițiile internaționale, în care a reprezentat România.

Sursa foto: Facebook (Cristian Tranulea)  

Citește și:

Mamaia Cine s-a clasat pe podium la H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din sud-estul Europei

„Să fii sănătos şi campion de campion!” Triatlonistul constănţean Cristian Tranulea şi-a serbat majoratul (galerie foto)

Abonaţi la aur Antoanela Manac, Cristian Tranulea şi alţi constănţeni, irezistibili la Cupa Federaţiei la Aquatlon (galerie foto)

Antoanela Manac, rezultat bun la Cupa Europeană Cristian Tranulea, din Constanţa, pe cinci la Campionatul Balcanic de triatlon (galerie foto)

Cristian Tranulea şi Anastasia Fotu, învingători la Love2Run Constănţenii au sărbătorit iubirea, alergând în perechi (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii