Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlonista constănțeană Antoanela Manac, evoluție în Mexic, în La Paz. A fost ultima sa cursă, până se vor relua competițiile (galerie foto)

ro

16 Mar, 2020 00:00 3445 Marime text
 
Desemnată și în 2019 cea mai bună sportivă a anului de către Federația Română de Triatlon, constănțeanca Antoanela Manac (24 de ani) a petrecut câteva zile în Mexic, cu ocazia Cupei Panamaricane la triatlon olimpic, desfășurate în La Paz.
 
„Federația Română de Triatlon își suspendă activitățile sportive până la data de 11 aprilie. Astfel, prima ediție a Cupei Klosz Peter, ce urma să se desfășoare la Izvorani, va fi reprogramată pentru o dată ulterioară. Între timp, cei doi sportivi aflați în plin proces de calificare pentru JO Tokyo 2020 se antrenează și concurează în zone încă neafectate de COVID-19, în America de Sud și Africa“, s-a explicat pe site-ul oficial al Federației prezența Antoanelei în Mexic.
 
Aflată în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice, campioana constănțeană a avut o evoluție foarte bună la Cupei Panamaricană, ocupând locul patru, după un concurs care a cuprins 1,5 km înot,  40 km ciclism și 10 km alergare. „Va fi ultima cursă pentru o perioadă de timp, deoarece, până la sfârșitul lunii aprilie, toate cursele au fost anulate din pricina Covid-19... Șansele de calificare sunt neclare, normal perioada de calificare pentru Olimpiadă era până la data de 10 mai și mă bazam pe concursurile care se desfășurau până atunci. Nu știe nimeni ce va fi și cum se vor desfășura lucrurile, dar mergem înainte! Până se suspendă totul, m-am bucurat de un apus uimitor aici, în Mexic. Sper ca toți să rămâneți protejați și sănătoși!“, a postat Antoanela pe Facebook, înainte de cursă.

„Am ajuns la concluzia ca triathlonul nu este greu, este foarte greu! Locul 4 acum... cu un timp total de 2 ore, 12 minue, 16 secunde. Alta cursă, altă experiență! Din păcate nu mă bucur total, pentru că nu a fost podium la această cursă, dar sunt fericită că am reușit să acumulez puncte și să termin foarte aproape de locul 3, în ciuda tuturor dificultățiilor pe care le-am suportat aici și a diferenței mari de fus orar (-9 ore față de ora României)“, a fost mesajul Antoanelei, după cursă.
 
Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)
 
Citește și:
 
A luat cartea în bazin! Studentă la Medicină, campioana Antoanela Manac citește în timp ce înoată, la antrenament (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii