Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlon Constănţeanca Antoanela Manac, lângă podium la Cupa Continentală din Argentina (galerie foto)

ro

19 Nov, 2019 00:00 2024 Marime text
În ultima reprezentaţie din stagiunea 2019 de triatlon, campioana constănţeană Antoanela Manac (24 de ani) a reuşit un rezultat valoros la Cupa Continentală de la Formosa (Argentina), unde s-a clasat pe locul patru.
 
„S-a terminat acest sezon... după nenumărate curse în care am suferit, am suferit şi acum, la ultima întrecere, care a fost PanAmerican Cup Triathlon Olimpic. Am terminat pe locul 4 (acest loc începe să devină al meu)....după proba de înot şi de bicicletă care mi-au ieşit, alergarea a fost fatală, m-am simţit extrem de rău, am căpătat răni din nou şi nu am reuşit să menţin ritmul din primele două ture, unde eram în prima poziţie. Cu toate acestea, am obţinut un punctaj foarte bun, iar aceasta mă motivează cel mai mult! Urmează o perioadă de refacere, dupa care voi începe pregătirea de iarnă din noul sezon competiţional“, a declarat Antoanela Manac.
 
„Închidem frumos sezonul competiţional 2019: locul 4 pentru Antoanela şi încă o medalie, acum bronz, pentru Felix la Cupa Continentală de Triatlon din Formosa, Argentina“, a fost şi mesajul Federaţiei Române de Triatlon.
 
Ieri, s-a stins din viaţă, la numai 49 de ani, Klosz Peter, preşedintele Federaţiei, iar, profund îndurerată, Antoanela Manac, a trimis şi ea un mesaj de condoleanţe. „Ai scris istorie pentru Triathlonul din România! Nu am cuvinte să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru această federaţie, pentru noi! Ai plecat pe neaşteptate şi nu pot decât să-ţi promit că vom continua să ducem mai departe munca ta şi această federaţie şi nu ne vom lăsa bătuţi până când nu vom ajunge acolo unde tu îţi doreai să ajungeam, la Olimpiadă! Fiecare medalie obţinută de acum încolo pe care noi, sportivii tăi, o vom obţine, îţi va fi dedicată ţie! Vei rămâne veşnic în amintirea noastră! RIP Klosz Peter! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Antoanela Manac“. 
 
Citeşte şi:
 
Campioana din Constanţa O nouă distincţie importantă în triatlon pentru Antoanela Manac
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii