Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei victorii din trei, în grupă Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa luptă, duminică, pentru un nou titlu naţional (galerie foto)

ro

11 Jul, 2015 00:00 2341 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa s-a calificat, ieri, în finala mare a Campionatului Naţional rezervat jucătorilor de până în 18 ani.
La turneul final de la Mangalia, rugbyştii pregătiţi de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca au încheiat Grupa Roşie pe prima poziţie, cu punctaj maxim (15), în urma a trei victorii: 55-5 cu Stejarul Buzău, 22-6 cu LPS Suceava şi 29-11 (10-6), ieri, cu CSS Bârlad, cel mai puternic adversar dintre cele trei din serie. De altfel, înaintea partidei directe de ieri, Tomitanii şi Bârlad se aflau în această ordine pe primele două locuri în clasament, la egalitate de puncte (zece), şi îşi disputau poziţia întâi, care asigura calificarea în finala mare de duminică, de la ora 11.00. S-au impus Tomitanii, care vor juca astfel pentru câştigarea celui de-al patrulea titlu naţional, după cele cucerite la Under-14, Under-17 şi Under-16. Adversara din finala mare va fi echipa CSO Pantelimon.
„Meciul cu CSS Bârlad a fost unul echilibrat, miza partidei punându-şi amprenta asupra evoluţiei rugbyştilor. La pauză, am condus cu 10-6, iar în partea secundă, la un moment dat, aveam 15-11. Însă am câştigat şi ne-am îndeplinit obiectivul, accederea în primele echipe ale ţării. Suntem în primele două din România, iar în ultima partidă sperăm să avem din nou o evoluţie reuşită“, a declarat Cristian Cojocaru. Punctele Tomitanilor din ultima partidă din grupă au fost realizate de Dragoş Burlacu (trei eseuri), Mihai Lămboiu (un eseu), Tudor Boldor (o transformare şi o lovitură de pedeapsă) şi Tiberiu Oţelea (două transformări). Clasamentul final a fost: 1. Tomitanii - 15p, 2. Bârlad - 10p, 3. LPS Suceava - 4p, 4. Stejarul Buzău - 0p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii