Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei profesionişti ai marketingului sportiv vor fi prezenţi la o nouă sesiune oficială a programului MasterClass FC Farul Constanţa

ro

04 Dec, 2019 00:00 2004 Marime text
În cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanţa“, realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, FC Farul Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa, organizează, joi, 5 decembrie, o nouă sesiune oficială a programului MasterClass FC Farul Constanţa.

Evenimentul se adresează conducătorilor structurilor sportive constănţene, studenţilor, elevilor şi tuturor persoanelor implicate în lumea sportului constănţean. Sesiunea va fi organizată sub forma unei întâlniri de lucru cu trei profesionişti ai marketingului sportiv din ţară: Vlad Enăchescu (jurnalist), Florian Mihai (Art Director - Publicis Sport and Entertainment România) şi Lorand Boţi Balint (Managing Director - Publicis Sport and Entertainment România).
 
Potrivit unui comunicat al FC Farul, cei trei invitaţi vor aborda teme de maxim interes, în care sunt specializaţi: introducere în marketingul sportiv; rolul comunicării vizuale în promovarea evenimentelor sportive; ce este presa pentru sport şi cum lucrăm cu media. Prezentările vor conţine numeroase exemple din experienţa invitaţilor şi studii de caz cu mare aplicabilitate practică.
 
MasterClass FC Farul Constanţa este un program dedicat oamenilor de sport din judeţul Constanţa, program prin care organizăm o serie de evenimente ce au ca scop principal schimbul de experienţă cu profesionişti de top din sportul românesc şi internaţional. Vă aşteptăm cu bucurie joi, 5 decembrie, începând cu ora 10.30, la stadionul «Gheorghe Hagi» din strada Primăverii, evenimentul urmând să se desfăşoare pe durata a trei ore. Confirmarea de participare şi înscrierile se fac la adresa de mail oficială a clubului nostru, office@fcfarulconstanta.ro, menţionând numele, prenumele şi instituţia pe care o reprezentaţi, este mesajul FC Farul.
 

Anghel Iordănescu, primul invitat

 
Prima sesiune oficială a programului „MasterClass FC Farul Constanta“, demarat anul trecut de clubul constănţean, l-a avut invitat, pe 20 octombrie 2018, pe celebrul antrenor Anghel Iordănescu, de numele căruia se leagă mari succese ale fotbalului românesc. Desemnat „antrenorul român al secolului XX“, Iordănescu s-a întâlnit, în sala Remus Opreanu de la Consiliul Judeţean Constanta, cu antrenori, profesori de educaţie fizică, studenţi şi fotbalişti din Constanţa, cărora le-a împărtăşit din experienţa sa. La întrunire au venit şi reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, ai Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa si ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanta. Anghel Iordănescu l-a avut alături la acea acţiune pe Ciprian Marica (finanţator al Farului), fost elev de-al său de la echipa naţională, cel care l-a invitat pe „General“ la sesiunea din 2018.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
UPDATE. Imagini de la eveniment Anghel Iordănescu, prezent, astăzi, la Constanţa, în programul "MasterClass FC Farul" (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii