Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei luptători de la AS „Black Wolves” Constanţa, aur la Campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting (galerie foto)

ro

04 Jun, 2018 13:26 3656 Marime text
Asociaţia Sportivă „Black Wolves” Constanţa s-a întors acasă cu trei medalii de aur de la Campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting, desfăşurat la Slănic Moldova.
 
Cei trei luptători care au urcat pe prima treaptă a podiumului, Rusu Cristian, Bădăluţă Adrian-Teodor şi Voiculescu Adrian, sunt legitimaţi ai clubului de autoapărare şi kickbox de şase luni şi respectiv un an şi au concurat alături de sportivi veniţi aproape din toate colţurile ţării.
 

Ne-am pregătit intens pentru această competiţie şi sunt foarte mândru de rezultate mai ales că doi dintre ei vin la sala noastră de kickbox de puţin timp. Sunt nişte tineri foarte ambiţioşi şi muncitori, cu care ne mândrim, a declarat antrenorul Lazăr Laurenţiu-Ionuţ.

 
În cadrul festivităţilor de premiere a sportivilor, antrenorul Lazăr Laurenţiu-Ionuţ, preşedintele Asociaţiei constănţene „Black Wolves,” a fost numit oficial în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting.
 

Faptul că oraşul Constanţa are un reprezentant în conducerea Federaţiei Naţionale de Hand to Hand Fighting este un beneficiu enorm şi o şansă în plus adusă dezvoltării sportului de contact în acest oraş. Mulţumesc conducerii Federaţiei pentru încrederea acordată şi, împreună, vom colabora aducând proiecte noi pe acest segment şi vom veni în sprijinul tinerilor sportivi talentaţi din Constanţa, a declarat Lazăr Laurenţiu-Ionuţ.

 
Un invitat special la festivitatea de premiere a fost campionul mondial Superkombat, Ionuţ Iftimoaie, originar din judeţul Bacău. Campionatul naţional a fost organizat de Federaţia Română de Hand to Hand Fighting, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Primăriei oraşului Slănic Moldova.

Sursa foto: Facebook (Kickbox Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii