Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei juniori de la HC Dobrogea Sud Constanța au jucat pentru România la Trofeul Carpați (galerie foto)

ro

30 Oct, 2019 00:00 2287 Marime text

Sighișoara a găzduit întrecerea de handbal masculin Trofeul Carpați pentru cadeți și juniori. HC Dobrogea Sud Constanța a avut trei jucători convocați la lotul tricolor de juniori, Ionuț Stănescu, Rareș Costea și Andrei Bruj.

Rezultatele tricolorilor au fost: 34-18 cu Turcia, 32-36 cu Serbia (favorita întrecerii și cea care avea să câștige troferul), 30-28 cu Muntenegru și 30-34 cu Egipt, România clasându-se pe locul patru. „Am reprezentat cu cinste orașul, chiar dacă am încheiat pe locul patru. A fost un turneu de verificare foarte bun, cu echipe foarte puternice. Am pierdut cu Serbia și Egipt, echipe din elita handbalului mondial. Dacă băteam Egiptul, terminam pe locul doi. Una peste alta, un turneu bun. Privim înainte cu optimism“, a declarat, potrivit site-ului oficial al HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, președintele clubului constănțean, care a fost prezent la Sighișoara pentru a-i urmări pe cei trei handbaliști care au reprezentat gruparea de pe litoral la Trofeul Carpați.

Imaginile au fost preluate de pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.

Citește și:

Handbaliştii David Pavlov, George Teodor Ştefan şi Daniel Paraschiv, în pregătire cu echipa naţională, la Predeal (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii