Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei baschetbalişti de la Athletic Neptun Constanţa, convocaţi la Naţionala României

ro

31 May, 2021 15:01 3557 Marime text
 
  • Tricolorii vor participa la calificări pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
Trei jucători de la formaţia masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa au fost convocaţi la echipa naţională de baschet 3X3 a României, care efectuează în această perioadă un stagiu de pregătire centralizată la București.
 
Cei trei reprezentanţi ai BC Athletic Neptun sub tricolor sunt Cristian Mâinea, Daniel Mâinea și Christian Chițu.
 
România se pregăteşte pentru a participa la FIBA Universality Olympic Qualifying (calificări pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo), la turneul de la Debrecen (Ungaria), programat în perioada 4-6 iunie.

BC Athletic Constanța a fost întotdeauna un promotor al tinerilor jucatori români și al baschetului 3x3 și va continua și pe viitor dezvoltarea acestor direcții. În acest sens, ne onorează faptul că jucători din cadrul clubului BC Athletic Constanța sunt în vederile lotului național masculin de baschet 3x3. Ca de fiecare dată, vom încuraja participarea jucătorilor noștri la acțiunile loturilor naționale și ne mândrim cu faptul că putem contribui la realizarea de performanțe sportive pe plan international, a declarat Andrei Talpeș, managerul BC Athletic Neptun.

     
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii