Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei antrenori, propuşi pentru titlul de cetăţean de onoare Cadouri de Crăciun pentru micii rugbyşti din partea Primăriei Mihail Kogălniceanu şi a AJR Constanţa (galerie foto)

ro

19 Dec, 2013 00:00 2747 Marime text
Primăria şi Consiliul Local Mihail Kogălniceanu şi Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa le-au oferit, ieri, cadouri de Crăciun micilor rugbyşti de la Clubul Sportiv Comunal „Muschetarii” Mihail Kogălniceanu, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul instituţiei. La rândul său, primarul Ancuţa Belu a primit o diplomă de excelenţă şi o plachetă personalizată din partea Federaţiei Române de Rugby şi a AJR Constanţa, pentru sprijinul deosebit pe care-l acordă sportului cu balonul oval. De asemenea, Cornel Vasile şi Romeo Bezuşcu, antrenorii de la Muschetarii, i-au oferit Ancuţei Belu un fanion cu însemnele clubului.

Primarul din Mihail Kogălniceanu a dat asigurări că va fi în continuare lângă rugby şi lângă sportul din localitate. Florian Constantin, preşedintele AJR Constanţa, a venit cu propunerea ca atât lui Cornel Vasile şi lui Romeo Bezuşcu, cât şi unui alt antrenor de rugby, Adrian Pllotschi, originar din Mihail Kogălniceanu (şi care a fost şi el prezent la acţiune), să li se acorde titlul de cetăţean de onoare al localităţii. Cu aceeaşi ocazie, s-a discutat şi despre ridicarea unui nou stadion în comună, cu gazon natural, pe care să se joace numai rugby.

La festivitate, a fost tăiat şi tortul, care a înfăţişat, bineînţeles, un teren de rugby. „Au primit cadouri de Crăciun peste 50 de copii. A fost o acţiune reuşită, care i-a bucurat nespus pe micii noştri campioni”, a declarat Costel Pariza, preşedintele clubului sportiv local.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii