Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei achiziţii pentru Tomitanii Constanţa. Doi rugbyşti au venit de la echipa de primă ligă CSM Bucureşti

ro

03 Feb, 2018 00:00 3316 Marime text

Echipa de rugby Tomitanii Constanţa, liderul Diviziei Naţionale de seniori, se întăreşte în perspectiva returului de campionat. 
 
Antrenată de Cristian Cojocaru, tânăra formaţie de pe litoral (nou promovată) a transferat doi jucători de la CSM Bucureşti (locul trei în Superligă, eşalonul de elită al rugby-ului românesc), Alberto Tutunea (linia I) şi Ionuţ Macoveanu (linia a II-a), iar o altă achiziţie este Mădălin Mihalache (mijlocaş la grămadă), care a fost plecat o perioadă la muncă în străinătate. Totodată, oficialii Tomitanilor poartă discuţii pentru înregimentarea a încă doi rugbyşti, ambii români, unul de la CSM Bucureşti şi unul de la Gloria Buzău (vicelidera DNS).
 
Tomitanii Constanţa a încheiat anul 2017 la diferenţă de cinci puncte faţă de a doua clasată. Formaţia de pe litoral, care are şase victorii şi o înfrângere în şapte partide, este revelaţia competiţiei. Aflată actualmente în perioadă de pregătire, la Constanţa, echipa va susţine un amical pe 1 martie, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, în vreme ce pe 17 martie este programată prima etapă din retur, în care Tomitanii va întâlni Bucovina Suceava. În tur, constănţenii s-au impus cu 34-20.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii