Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tot mai aproape de titlu CS Năvodari a învins în deplasare campioana Diviziei Naţionale

ro

26 Oct, 2015 00:00 1438 Marime text


Echipa de rugby de ligă secundă CS Năvodari a realizat, sâmbătă, o victorie foarte importantă în etapa a treia a play-off-ului Diviziei Naţionale, trecând în deplasare de campioana en-titre RC Bârlad cu 14-12 (6-5). Pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, năvodărenii au înscris un eseu (prin Niţă), două lovituri de pedeapsă şi un drop-gol (prin Alexandru Trandafir), în vreme ce bârlădenii au marcat din două eseuri transformate. CS Năvodari este la a doua victorie din tot atâtea meciuri în play-off, după ce a câştigat în etapa trecută pe teren propriu cu Poli Iaşi (31-17), iar în prima rundă a stat.
 
„Victorie muncită şi meritată. Suntem la două meciuri de titlu. Felicitări maxime băieţilor şi staff-ului!“, se arată pe pagina de Facebook a echipei năvodărene, după succesul de la Bârlad. În etapa viitoare, CS Năvodari va juca pe teren propriu cu Ştiinţa Petroşani.
 
În Divizia A (eşalonul trei al rugby-ului românesc), ieri ar fi trebuit să se joace în capitală semifinala Griviţa Bucureşti - RCJ Farul Constanţa, însă oaspeţii nu s-au prezentat, astfel că Griviţa a câştigat fără luptă, scor 5-0.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii