Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topspin 08 Constanţa şi CS Farul s-au calificat în finala Superligii (galerie foto)

ro

26 May, 2015 00:00 1743 Marime text
 
Echipa masculină de tenis de masă Topspin 08 Constanţa şi cea feminină de la CS Farul, care evoluează în Superligă, s-au calificat în finala întrecerii.
 
Multipli campioni naţionali, băieţii au acces în ultimul act după ce au trecut cu o dublă victorie (5-2 în deplasare, 5-0 la Constanţa) de Poli Cluj, iar în meciul pentru titlu se vor duela cu Pristavu Câmpulung. La fete, CS Farul a realizat şi ea două succese contra Politehnicii Iaşi (5-3, atât acasă, cât şi în Copou), ceea ce i-a asigurat calificarea în finală, unde va întâlni CS Dumbrăviţa, campioana en-titre. A doua echipă feminină a Constanţei din Superligă, LPS „Nicolae Rotaru“ I, şi-a păstrat locul în competiţie, având succes în dubla cu Gaz Metan Mediaş (5-4 în deplasare, 5-4 acasă). În continuare, fetele vor întâlni CSM Arad, în meciul pentru locurile 5-6, care se pare că va avea loc la Constanţa. Promovaţi în Superligă, băieţii de la LPS vor juca în compania echipei secunde a clubului Pristavu Câmpulung, pentru definitivarea clasamentului Diviziei A. 

Medalii la Campionatele Şcolare

La Constanţa, s-a desfăşurat Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare, la care au participat aproape 85 de sportivi şi sportive, de la 11 cluburi din ţară. Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă, juniori I şi juniori II. Constănţenii de la LPS au obţinut următoarele rezultate: la juniori I - băieţi - 1. Paul Mladin, 2. Alex Lipan, 3-4. Alin Maran şi Antonio Pletea; fete - 1. Mihaela Plăeaşu, 2. Alina Zaharia, 3. Andreea Bucur; la juniori II - băieţi - 1. Cristian Pletea, 2. Alexandru Chiriţă, 3. Alexandru Nicolae; fete - 3. Andreea Dudescu. Alina Zaharia, Alin Maran şi Cristian Pletea concurează în zilele următoare la Openul Poloniei, iar Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan vor participa la o acţiune EuroKids, în Luxemburg.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii