Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii şi Cleopatra, victorioase la Europene Rugbyştii de la CS Năvodari au pornit în campionat ca din puşcă (galerie foto)

ro

30 Mar, 2015 00:00 1679 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a debutat cu dreptul în ediţia 2015/2016 a Diviziei Naţionale (eşalonul secund din România).
 
Sâmbătă, formaţia pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase a învins pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari echipa Stejarul Buzău cu 26-5 (21-5). A fost primul meci pentru CS Năvodari pe această arenă, pe care a evoluat până acum formaţia de fotbal Săgeata Năvodari. Pentru gazde, care au cucerit şi punctul bonus ofensiv, au punctat Daniel Bejan (două eseuri), Alexandru Trandafir (un eseu şi trei transformări) şi Gheorghe Grigoraş (un eseu). „O victorie frumoasă şi muncită. Prima repriză a fost excepţională, iar a doua - mai slabă, probabil din pricina terenului care n-a ţinut. În rest, a fost OK, luând şi punctul bonus. Obiectivul nostru din acest sezon e să jucăm o finală, sperăm, cea mare“, a declarat Cristian Husea. În etapa viitoare, CS Năvodari va întâlni în deplasare CS Olimpia - CSM Bucureşti, meciul fiind programat pe 4 aprilie. 

Tudor Boldor şi Mihai Lămboiu au înscris la Naţională

 Tot sâmbătă, echipa naţională Under-18 a României a debutat la Campionatul European al acestei categorii de vârstă, care se dispută în Franţa. Din lotul tricolor fac parte şapte rugbyşti constănţeni, cinci de la Tomitanii (Dragoş Burlacu, Tiberiu Oţelea, Mihai Lămboiu, Cătălin Mişcoci, Tudor Boldor) şi doi de la Cleopatra Mamaia (Alin Davidoaea şi Ionuţ Pântea). În plus, în staff-ul tehnic al echipei reprezentativei activează şi antrenorul Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra. Debutul a fost unul de succes, România învingând Olanda cu 26-0 (12-0). Pe tabela de scor şi-au trecut numele şi „tomitanii“ Boldor şi Lămboiu, fiecare cu câte un eseu. Tricolorii susţin următorul meci contra Belgiei.


 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii