Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii - Steaua Bucureşti Derby-ul de la rugby se joacă la Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“ (galerie foto)

ro

16 Apr, 2016 00:00 3475 Marime text

Meci atractiv de rugby, duminică, la Constanţa, pe stadionul „Mihai Naca“, unde se vor înfrunta primele două clasate din Campionatul Naţional Under-20, Steaua Bucureşti (care a strâns 25 de puncte până acum) şi Tomitanii Constanţa (cu 14 puncte la activ).
 
Partida, care începe la ora 13.00, este prima oficială a anului, iar gazdele de la Tomitanii, în ciuda faptului că folosesc jucători mai mici ca vârstă, au ca obiectiv victoria, încercând să-şi ia şi revanşa pentru înfrângerea din tur, scor 12-40. Cu două excepţii, Strătilă şi Negoiţă (născuţi în 1996), în lotul de 27 al Tomitanilor sunt sportivi născuţi numai în anii 1997 şi 1998.
 
„Meciul cu Steaua e poate cel mai important al nostru din începutul de sezon. Fac un apel către publicul iubitor de sport din Constanţa, adresându-mă în special fanilor de rugby, să pună umărul la reconstrucţia rugby-ului constănţean, prin susţinerea echipei Tomitanii, atât la meciul cu Steaua, cât şi în continuare“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor la Tomitanii.

Victorii clare la etapa de rugby în 7 Under-19 

Ieri, jucătorii născuţi în 1997 şi 1998 din lotul Tomitanilor au participat, tot pe stadionul „Mihai Naca“, la etapa a cincea (prima din retur) din Campionatul Naţional Under-19 de rugby în 7. Lider detaşat al clasamentului, echipa Tomitanii şi-a confirmat statutul de mare favorită şi a câştigat clar toate partidele, consolidându-şi poziţia în fruntea ierarhiei. Rezultatele complete au fost: Tomitanii - SCM Piteşti 21-7, Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu“ Bucureşti - RC Griviţa Bucureşti 12-5, Piteşti - Griviţa 7-22, Tomitanii - CNAV 26-5, CNAV - Piteşti 39-14 şi Griviţa - Tomitanii 0-44. „Deşi băieţii au fost cu gândul şi la meciul cu Steaua, ne-am impus fără probleme“, a mai spus Cristian Cojocaru.
 
La această etapă, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, George Bărgăunaş, a delegat „cavalerii“ Alexandru Niţulescu şi Răzvan Ştefan, ambii din Bucureşti.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii