Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În campionat, Cleopatra Mamaia a bătut cu 137-3 Tomitanii Constanţa, numai victorii în Cupa României

ro

20 Apr, 2015 00:00 2739 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a câştigat toate cele trei meciuri susţinute la etapa întâi a Cupei României, întrecere rezervată sportivilor de până în 18 ani.
 
Runda, care a reunit cele mai bune şase echipe din ţară (primele două clasate în cele trei serii de campionat - Moldova, Muntenia şi Transilvania), s-a disputat la Bucureşti, pe stadionul Griviţa, iar participantele au fost împărţite în două grupe: 1 - CSS Unirea Iaşi, CSO Pantelimon, RCMUV Timişoara; 2 - Tomitanii Constanţa (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca), CSS Bârlad şi CS Gens Cluj.
 
În grupă, constănţenii au înregistrat rezultatele: 14-0 cu Bârlad (Cătălin Mişcoci şi Tudor Boldor - câte un eseu şi o transformare) şi 7-0 cu Gens Cluj (Tudor Boldor - eseu şi transformare). În finală, Tomitanii au întâlnit CSO Pantelimon, de care au dispus cu 19-5, punctele constănţene aparţinându-le lui Teodor Andrei, Mihai Lămboiu, Tiberiu Oţelea (câte un eseu) şi lui Tudor Boldor (două transformări). Etapa a doua se va desfăşura duminică, 26 aprilie, tot în capitală, dar pe arena „Arcul de Triumf“. „Băieţii au avut evoluţii foarte bune, cu atât mai mult cu cât s-au aflat la prima competiţie oficială internă a anului“, a declarat Cristian Cojocaru.

Cleopatra, antrenament cu ultima clasată

Juniorii Under-19 de la Cleopatra Mamaia au înregistrat, sâmbătă, un scor fluviu, 137-3 (59-3) în disputa de pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii (ultima clasată), într-un meci contând pentru etapa a noua a campionatului.
 
„A fost un antrenament de început de retur de campionat. Am plecat uşor şi treptat am crescut motoarele. Ne pregătim pentru semifinală şi finală, unde trebuie să fim în vârf de formă. Acum avem suficiente puncte şi ne-am asigurat prezenţa în penultimul act. Vrem să câştigăm semifinala şi apoi finala, păstrând trofeul la Constanţa“, a declarat antrenorul Nicolae Radu Mocanu, care-i pregăteşte pe sportivi alături de Victor Bezuşcu. Înainte de meci, rugbyştii de la Cleopatra au primit din partea conducerii clubului tricourile pentru titlul de campioni naţionali la rugby în 7.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii