Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Theodora Ion, două medalii CS Farul şi CSS1 Constanţa, pe podium la Campionatul Naţional de speranţe la scrimă (galerie foto)

ro

20 Nov, 2019 00:00 2264 Marime text

Sala Floreasca din Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional de speranţe la scrimă, întrecere la care au urcat pe podium şi reprezentante ale Constanţei.


Astfel, în proba feminină pe echipe, CS Farul (antrenoare, Mihaela Ion) a cucerit medalia de bronz, în formula Theodora Ion, Ștefania Iordachi, Mara Ismăileanu şi Elena Nurciu. În semifinale, constănţencele au pierdut cu 37-45 în faţa formaţiei care avea să devină campioană, Dinamo Bucureşti. La un pas de podium a fost şi CSS1 Constanţa (profesori, Ion Niţulescu şi Monica Marinescu).


Reprezentantele clubului sportiv şcolar au evoluat în alcătuirea Miruna Ciobanu, Eva Marinescu, Andreea Niculai şi Maria Stan, clasându-se pe poziţia a patra.


Theodora Ion a cucerit medalie (bronz) şi în proba individuală, pe locul trei clasându-se şi Maria Stan. În primele opt a intrat însă şi Andreea Niculai, care a ocupat poziţia a şaptea.
În concursul pe echipe al băieţilor, CS Farul (Horia Nistor, Andrei Papp, Dimu Purcărea, David Sahaghian) s-a clasat pe locul cinci, iar formaţia CSS1 (Ștefan Baciu, Andrei Capana, David Pădureanu şi Ștefan Sita) a fost a şaptea. În întrecerea individuală, dintre constănţeni cel mai bine s-a situat Ștefan Sita, pe şase.


Sursa foto: Facebook (Mihaela Ion, Monica Marinescu) şi Federaţia Română de Scrimă


Citeste şi:

Scrimă Medalii pentru CS Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa la Naţionalele de speranţe (galerie foto)

Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri la gimnastică ritmică, de la Bucureşti, le-a adus prezenţe pe podium şi reprezentantelor CSS1 Constanţa (profesor, Mariana Paris).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii