Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tensiune la Farul, după înfrângerea cu Unirea Slobozia Giani Nedelcu îl critică pe Ion Răuţă

ro

10 Oct, 2013 00:00 2853 Marime text
FC Farul a pierdut cu 0-2 (St. Stan 30, Jianu 57) meciul de ieri, din deplasare, cu Unirea Slobozia, contând pentru etapa a şaptea a Ligii a 2-a. La golul de 1-0, L. Mihai a centrat de pe stânga, Macare a prelungit cu capul spre poartă, iar St. Stan a înscris. Reuşita secundă a gazdelor a venit în urma unei centrări a lui Ivaşcă, iar Jianu a reluat în poartă de la 5 m. Farul (antrenor, Ion Răuţă) a jucat cu: G. Curcă (cpt.) - Niţescu, Bumbac, Buzea, Mansur - Ivanovici, I. Florea (52 N. Creţu), Coconaşu, Coteanu (52 B. Nicola) - Silvăşan, Butoi (62 Igiroşanu). Unirea Slobozia (antrenor, Adrian Mihalcea) i-a avut în teren pe: L. Dobre (cpt.) - St. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Roşu - Macare, Ivaşcă (57 D. Gheorghe) - Ibrian (75 Ionică), L. Mihai, C. Toma (64 Florea) - M. Jianu. Din minutul 73, „marinarii” au jucat în zece jucători, după ce Silvăşan nu a mai putut continua meciul, în urma unei accidentări, iar toate schimbările fuseseră efectuate.

„Din păcate, n-am mai repetat jocul bun de sâmbătă, cu CSMS Iaşi. N-am mai avut aceeaşi agresivitate, am fost foarte lenţi la construcţie, cu multe preluări şi cu circulaţie lentă a balonului. Unirea Slobozia a fost mai motivată decât noi. A fost cel mai slab joc al nostru de până acum din acest campionat. Disputa a fost o copie a partidei Farul - Iaşi, cu noi din păcate în postura ieşenilor”, a declarat Ion Răuţă. Înfrângerea l-a înfuriat însă pe Giani Nedelcu, patronul Farului, care l-a criticat din nou pe antrenorul constănţenilor, după ce o făcuse şi la finele partidei pierdute cu FC Clinceni. „Ai noştri au fost morţi şi neîngropaţi. N-au pregătire fizică. Ion Răuţă se vaită peste tot că nu sunt condiţii la echipă, ceea ce nu e aşa, dar nu e în stare să motiveze echipa. Am asigurat vitamine, mâncare, cazare la hoteluri de 3 şi 4 stele, ieri (n.n. - marţi) şi-au primit banii şi au patru şedinţe de recuperare pe săptămână. Condiţii ca la o echipă de top de Liga a 2-a. Antrenorul e mereu supărat însă şi se plânge la galerie. Are probleme în a alcătui echipa când lipseşte un jucător, iar ca să o dreagă face apoi două schimbări. Starea aceasta o transmite şi echipei. Jucătorii sunt mereu cu capul în jos, la antrenamente vin ca la înmormântare. Păcat de achiziţiile pe care le-am făcut”, a declarat Giani Nedelcu.  
     
Meciul cu Rapid e televizat

Astăzi s-au disputat alte trei partide din etapă, care s-au încheiat cu rezultatele: Gloria Buzău - ACS Berceni 0-0, Unirea Tărlungeni - Dunărea Galaţi 1-0 (Postolache 89) şi SC Bacău - Rapid CFR Suceava 5-1 (Curiliuc  15, Tudor 36, B. Ungureanu 46, Hurdubei 58, B. Rusu 77 / Stănescu 84). CF Brăila şi FC Clinceni au avut rundă liberă, iar meciul CSMS Iaşi - Rapid Bucureşti a fost reprogramat pe 23 octombrie, de la ora 15.00. Clasament: 1. Rapid - 14p, 2. Clinceni - 13p, 3. Iaşi - 12p, 4. Farul - 10p, 5. Berceni - 9p, 6. Slobozia - 9p, 7. Buzău - 8p, 8. Tărlungeni - 5p, 9. Brăila - 5p, 10. Bacău - 3p, 11. Suceava - 3p, 12. Galaţi - 1p. În etapa viitoare, sâmbătă, 12 octombrie, Farul joacă în deplasare, cu Rapid Bucureşti, partida începând la ora 21.00 şi fiind transmisă în direct de TVR1. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae t.-constanta 10 Oct, 2013 14:04 Sigur cand iubesti o echipa admiti si derapajele.Numai ca la Farul exceptia e regula.Cred ca Giani are oleaca dreptate.Am vazut la meciul cu Braila cum jucatorii nu stiau ce sa faca in fata careului lor.Si cred ca acolo e treaba antrnorului care nu vede ca mijlocul e inexistent iar pe faza de atac nu aglomereaza careul advers,lucruri ce nu tin de cat de valoros e lotul.Si mai stiu ca de ceva timp Rauta a gasit motivatii nu solutiUltimile victorii ale noastre au fost cu echipe ce au retrogradat sau la inceputul turului cu nou promovate.Cred ca trebui regandita strategia de viitor.