Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenisul de masă din Constanţa străluceşte din nou Elena Zaharia, medalie de argint la Campionatul European de mini-cadeţi (galerie foto)

ro

30 Aug, 2016 00:00 4180 Marime text
 

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia continuă să obţină rezultate deosebite în întrecerile internaţionale de top. Ultima ispravă a sportivei pregătite de Elena Sebe a fost la Campionatul European de mini-cadeţi, care s-a desfăşurat în Franţa, la Schiltigheim, iar constănţeanca a jucat finala.
 
În ultimul act al secţiunii 2004, Elena a întâlnit-o pe rusoaica Svetlana Dmitrienko, în faţa căreia a cedat cu 1-3 (-6, 6, -9, -4). În semifinală, Elena a dispus de Lucie Mobarek (Franţa), scor 3-0 (8, 3, 11), în sferturi a învins-o cu 3-2 (4, -9, 5, -14, 6) pe Sofia Kniazeva (Rusia), în optimi, învinsa constănţencei a fost Leah Tveit Muskantor (Suedia), scor 3-0 (2, 6, 7), iar în primul meci susţinut de Elena pe tabloul principal, aceasta a trecut de Anna Loncarevici (Croaţia), cu 3-1 (-6, 1, 1, 3).
 
Până a ajunge însă pe tablou, Elena Zaharia a trecut, cu succes, prin trei grupe de calificare, unde s-a confruntat, rând pe rând, cu Jana Riera (Spania), cu Anaya Patel (Anglia) - în seria 1, cu Leonie Perchoc (Franţa), cu Patricie Segetova (Cehia) - în seria 2, cu Claudia Perez (Spania) şi cu Nomin Baasan (Suedia) - în grupa 3.

La ediţia de anul trecut a Campionatului European de mini-cadeţi, care a fost găzduit tot de Franţa, la Strasbourg, Elena Zaharia cucerise medalia de bronz, singura distincţie a delegaţiei României în competiţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii