Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Simona Halep s-a retras de la Linz. Jaqueline Cristian, la prima finală WTA din carieră

ro

11 Nov, 2021 20:12 1464 Marime text
  • Halep încheie sezonul fără un titlu WTA, pentru prima oară după opt ani. Acesta este şi primul an în care nu se va afla în top 20 după această perioadă.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz, din cauza unei accidentări, înaintea semifinalei de joi, astfel că Jaqueline Cristian va juca prima sa finală WTA din carieră.

„Din nefericire nu voi putea juca în semifinală după ce m-am accidentat în meciul de ieri. Aş fi dat orice ca să joc, dar s-a umflat şi mă doare, iar dacă aş încerca să joc s-ar fi agrava. Vreau să mulţumesc mult organizatorilor şi fanilor de aici de la @WTALinz'', a scris Halep pe contul său de Twitter.


Jaqueline Cristian, care săptămâna aceasta a intrat în premieră în top 100, va juca prima finală WTA din carieră, românca venind din calificări la Linz. 

Simona Halep s-a accidentat în meciul de miercuri, cu italianca Jasmine Paolini, cu 4-6, 7-5, 6-0, după două ore şi 13 minute, scrie AGERPRES.

Halep încheie sezonul fără un titlu WTA, pentru prima oară după opt ani. Acesta este şi primul an în care nu se va afla în top 20 după această perioadă.

Sursă foto: Facebook/ Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii