Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă La juniori II, băieţii de la LPS sunt campioni, fetele au cucerit bronzul

ro

18 Mar, 2013 00:00 2151 Marime text
Echipa de băieţi a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța a cucerit ieri titlul naţional de juniori II, la întrecerea de la Bistrița. Din formaţie au făcut parte Cristi Pletea, Sebastian Vână, Kristof Sek şi Bogdan Postudor. La feminin, echipa constănțeană, care a fost alcătuită din Andreea Bucur, Andreea Postudor și Mihaela Plăeașu, a cucerit medalia de bronz. Antrenorii de la LPS sunt Viorel Filimon, Stelian Haşoti şi Liliana Sebe, primii doi însoţind formaţiile la competiţie.
În întrecerea masculină, LPS a învins cu 4-3 Pristavu Câmpulung 1, favorita la locul întâi, care a trebuit să se mulţumească astfel cu medaliile de argint. Pe trei s-a situat CSM Cluj. „Pristavu n-a crezut nicio clipă că poate fi învinsă. Faptul că am câştigat a fost o surpriză pentru ei, nu pentru noi. Cristi Pletea cel puţin a învins în toate meciurile.

În partida cu Pristavu l-a bătut cu 3-2 pe Alexandru Manole, numărul unu în ţară, la capătul unui meci foarte frumos. La fete, lupta a fost deschisă. LPS s-a clasat pe trei, dar, cu puţină atenţie, putea lua şi ea titlul, pentru că echipele de pe podium au avut acelaşi număr de puncte. Pe noi ne-a tras în jos înfrângerea cu 0-4 din meciul cu CSS Slatina 1”, a declarat Stelian Haşoti. Echipa din Slatina a cucerit titlul, urmată de Romgaz Mediaş 1.
Ieri, antrenorul Viorel Filimon a plecat de la Bistriţa spre Constanţa cu o parte a sportivilor de la LPS participanţi, iar Stelian Haşoti a rămas în continuare la Bistriţa, alături de Pletea, Sek, Bucur şi Plăeaşu, care participă la un cantonament organizat de Federaţia Română de Tenis de Masă pentru loturile naţionale juvenile, din care fac parte şi cei patru. Perioada de pregătire se va încheia cu un concurs internaţional, Cupa Bistriţei, care se va desfăşura între 22 şi 24 martie şi la care vor participa sportivi din zece ţări. Se va concura la echipe (care vor fi formate din doi sportivi) şi la individual.   

Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii